POZNATOJ JUTJUBERKI IZNENADA PREMINUO TROMESEČNI SIN! Danima tuguje na Instagramu, a jedan detalj SLAMA SRCA
Foto: Printscreen/Youtube

tuga

POZNATOJ JUTJUBERKI IZNENADA PREMINUO TROMESEČNI SIN! Danima tuguje na Instagramu, a jedan detalj SLAMA SRCA

Pop kultura -

Jutjuberka Britani Boren Lič (29) je pre otprilike dve nedelje obavestila prijatelje na Instagramu da joj je na Božić preminuo tromesečni sin Kru. Što je najgore, čini se kao da je smrt bila ničim izazvana. Ona je sada odlučila da otkrije kako se oseća posle tragedije koja ju je potpuno slomila.

Naime, dečak po imenu Kru je svet napustio samo nekoliko meseci nakon rođenja, a njegova majka je na Instagramu otkrila koliko je bilo teško oprostiti se od njega, ali i što su mu stavili u sanduk da ga 'čuva u raju'.

'Koliko bih htela da je ovo fotografisano danas. Sve bih dala da ga ponovno držim u naručju', napisala je Britani pored fotografije sa bebom. 'Sahranili smo ga u haljinici napravljenoj od moje venčanice, sa najdražim igračkama njegove braće i umotanog u njegovu omiljenu nosiljku s fotografije. Razmišljam, ko će ga bolje čuvati u njoj dok ja ne dođem tamo, od Isusa?', napisala je.

Podsetimo, Briani je na Božić stavila Krua na spavanje, a kada se vratila da ga proveri, više nije disao ni reagovao. 'Proživljavamo noćnu moru, a ja umirem iznutra. Molim vas, molite se za moju bebu. Ovo ne može biti istina', napisala je neutešna majka. Potom je objavila dirljive fotografije iz bolnice na kojim se vidi da je Kru priključen na aparate, dok se njegovi roditelji mole za njegov život. Ipak, već u nedelju uveče je objavila tužnu vest da su izgubili bitku za Kruov život i da će donirati njegove organe kako bi spasili živote četiri beba.

'Krua će sutra odneti u operacionu salu i možda će tako spasiti živote troje ili četvoro beba. Večeras upijamo svaki trenutak s njim, kupajući njegovo telo, grleći ga, voleći ga', napisala je Britani.

Kurir.rs/Mirror/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track