INFLUENSERKA POGINULA DOK JE PRAVILA SELFI! Htela da uhvati ZALAZAK SUNCA, usledio HOROR!
Foto: Printscreen/Instagram

TRAGEDIJA

INFLUENSERKA POGINULA DOK JE PRAVILA SELFI! Htela da uhvati ZALAZAK SUNCA, usledio HOROR!

Žena -

Madalin Dejvis (21) iz Linkolna u Engleskoj je otišla Australiju u želji da započne novi život. Ona je bila na jednom slavlju u subotu uveče, a oko 6 i 30 sati odlučila je da sa još sedam prijatelja ode na popularnu liticu Diamond Bay kako bi gledali izlazak sunca.

Naime, oni su se popeli i preskočili ogradu kako bi sedeli na ivici ovog mesta popularnog za fotografisanje. Nesrećna devojka je htela da napravi selfi, ali se okliznula i pala sa litice. Od tada joj se gubi svaki trag, a njena porodica se zabrinula jer im se nije javljala, pa su pomoć potražili na internetu objavom:

"Da li je neko video Medi? Ne možemo nikako da stupimo u kontakt s njom od kada je izašla sinoć."

Ubrzo tog jutra jedan član porodice potvrdio je da mladog modela više nema. Madalin opisuju kao predivnu osobu slobodnog duha. Jedna prijateljica je ovim povodom napisala:

"Ne znam kako da se nosim s ovim Medi.Poslednji put smo se videle pre tri godine, a sada te više nema."

Madalin je mesec dana pre smrti rekla prijateljima da se provodi kao nikada do sada i da nema nameru da se vrati u Britaniju. Na jednoj slici s Tajlanda u novembru je napisala:

"Ne mogu da verujem da putujem već mesec dana! Nisam se okrenula prošlosti nijednom, iako mi nedostaje stari posao. Jako sam uzbuđena zbog svoje budućnosti!"

Spasioci su pretražili sve vode i okolinu, a njeno telo pronađeno je u 10 i 30 časova u subotu.

Kurir.rs/Mirror.co.uk/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track