KONČITA JE SVET OSVOJILA KAO BRADATA ŽENA! Ponovo je postala MUŠKARAC i svi se slažu da je TOP FRAJER! (FOTO)
Foto: Profimedia

TRANSFORMACIJA

KONČITA JE SVET OSVOJILA KAO BRADATA ŽENA! Ponovo je postala MUŠKARAC i svi se slažu da je TOP FRAJER! (FOTO)

Pop kultura -

Končita Vurst koja je pobedila na Evroviziji 2014. godine, šokirala je ceo svet kada se pojavila u zlatnoj haljini, sa dugačkom kosom, bradom i našminkana. Godinama je bila prepoznatljiva po dugoj crnoj kosi i bradi. Međutim, nedavno je skratila kosu i ofarbala se u plavo, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, ona se ponovo ofarbala u tamniju boju, kosa joj je i dalje kratka, a sve više promoviše svoje muževnije izdanje.

foto: Profimedia

Podsetimo, Končita nije prvi tranvestit koji je odneo pobedu na pesmi Evrovizije, ali je svakako podigla najviše prašine. Rođena kao Tomas Nojvirt u Austriji, šokirala je javnost 2014, kada se na sceni najvećeg muzičkog takmičenja pojavila kao bradata žena s dugom kosom i u haljini.

foto: Profimedia

Od tada je krenuo njen uspeh u muzici, a pored toga napisala je knjigu i pozajmila glas animiranom junaku u filmu "Pingvini sa Madagaskara".

Sada je odlučila da se pojavljuje pod pravim imenom Tomas, a ne kao Končita.

foto: Profimedia

Končita je prošle godine frapirala svet kada je objavila da je HIV pozitivna. Ona je zbog pretnji bivšeg dečka priznala da već dugi niz godina živi s tim virusom. Pevačica je svoju ispovest podelila na društvenim mrežama, a navela je i da se leči otkako je saznala dijagnozu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track