Najnovije vesti

OVAKO DANAS IZGLEDA ĆERKA DANILA LAZOVIĆA! Jelena se retko pojavljuje u javnosti, a evo šta je rekla o svom OCU (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

BIO PORODIČAN ČOVEK

OVAKO DANAS IZGLEDA ĆERKA DANILA LAZOVIĆA! Jelena se retko pojavljuje u javnosti, a evo šta je rekla o svom OCU (FOTO)

Pop kultura
16:07h

Glumac Danilo Lazović istakao se svojim talentom u mnogim ulogam a koje je odigrao, a jedna od njih je i uloga Šćepana Šćekića u seriji " Srećni ljudi"!

Veliki glumac je rođen u Brodarevu, 25. novembra 1951. u radničkoj porodici. Nekoliko godina nakon njegovog rođenja porodica se preselila u Priboj na Limu gde je Danilo završio gimnaziju. Na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu diplomirao je 1974. i iste godine dobio ulogu u popularnoj TV seriji "Otpisani" posle koje se nižu uloge u brojnim fillmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Nasuprot uverenju da voli kafanu, Danilo Lazović je bio porodičan čovek koji je iznad svega volio glumu i svoju porodicu.

foto: Printscreen YT

Sa suprugom Brankom, rođenom Cetinjankom sreo se slučajno, ali je on onog trena kada je vidio znao da je ona ljubav njegovog života.

- Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: "Je l` vidiš onu devojku? To će mi biti žena". Upoznali su se – i to je bilo sve ispričala je mnogo godina kasnije njegova kćerka Jelena.

foto: Printscreen/Youtube

Branka se vratila u Podgoricu gde je studirala prava. Tek pet godina kasnije počeli su da se zabavljaju, a ubrzo su se i venčali. Prvo su dobili kćerku a kasnije još troje dece.

foto: Printscreen/Youtube

Danilo je bio brižan otac.

Na vrhuncu popularnosti, kako bi deca imala što bolje uslove za odrastanje, porodica se iz stana u centru Berograda preselila na Avalu.

- Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu ispričala je njegova kćerka Jelena.

Jedan od najpopularnijih dramskih umetnika nekadašnje Jugoslavije umro je na snimanju serije "Stižu dolari" 25. marta 2006. godine.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Pulsonline/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...