PLAŠIMO SE NEDE UKRADEN! Hurricane spremne za Beoviziju, otkrivaju ko im je najveća KONKURENCIJA!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

DVE SU VEĆ BILE NA EVROSONGU

PLAŠIMO SE NEDE UKRADEN! Hurricane spremne za Beoviziju, otkrivaju ko im je najveća KONKURENCIJA!

Pop kultura -

Devojke iz grupe ,Hurricane" kažu da im je Neda Ukraden najveća konkurencija na ovogodišnjoj Beoviziji. Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, koje se takmiče sa pesmom ,Hasta la Vista“, priznaju da najviše strahuju od nekadašnje jugoslovenske zvezde i njene numere „Bomba“.

- Volele bismo da predstavljamo Srbiju na Evrosongu. Tek smo na početku karijere, ali trudimo se da damo svoj maksimum. Konkurencija na Beoviziji je ove godine veoma jaka. Najviše se plašimo Nede Ukraden, ipak je ona stara garda. Plašimo se i Baneta Mojićevića i Ivane Jordan... Oni su duže od nas na sceni i imaju više glasača - objašnjavaju atraktivne pevačice.

foto: Damir Dervišagić

Sanja, Ivana i Ksenija se ovih dana spremaju za takmičenje.

- Baš smo umorne jer svakodnevno vežbamo za takmičenje. Na dijeti smo, pa smo stalno gladne - pričaju devojke, od kojih su dve već bile na Evrosongu. Sanja je 2016. godine predstavljala Srbiju, dok je Ksenija bila prateći vokal svom ocu Nenadu Kneževiću Knezu, koji je 2015. nastupao za Crnu Goru.

Beovizija se održava od 28. februara do 1. marta, a pobednik će predstavljati Srbiju na Evroviziji od 12. do 16, maja, u Roterdamu.

foto: Damir Dervišagić

Bora, Andrija i Ivan u trci za Evroviziju

Pored devojaka iz grupe „Hurikejn", na spisku takmičara Beovizije našao se i majstor frule Bora Dugić s numerom „Svadba velika". Tu je i jutjuber Andrija Jo s pesmom „Uvek". Treći put svoju šansu na domaćem takmičenju potražiće i Ivan Kurtić, s pesmom ,Sabajle".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track