BRED PIT ISPROZIVAO MEGAN I HARIJA! U publici bili Kejt i Vilijam, nisu mogli da prestanu da se SMEJU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

BAFTA NAGRADE

BRED PIT ISPROZIVAO MEGAN I HARIJA! U publici bili Kejt i Vilijam, nisu mogli da prestanu da se SMEJU (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Bred Pit, dobitnik BAFTA nagrade za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", nije se pojavio u Londonu na samoj dodeli nagrada, ali se pobrinuo da njegov govor zahvalnost digne prašinu u svetskoj javnosti.

Glumica Margot Robi je primila nagradu u njegovo ime, a pročitala je i pismo zahvalnosti koje je glumac pripremio. Glumac se zahvalio u svom stilu i nasmejao sve prisutne.

"Hej, Britanijo, upravo sam čuo da si se razvela. Dobro došla u klub. Želim ti sve najbolje s brakorazvodnom parnicom, bla, bla, bla", deo je šale kojom se dotakao izlaska Velike Britanije iz Evropske unije.

foto: Profimedia

Ipak, to nije bilo sve. Naime, Bred se osvrnuo i na odlazak Megan Markl i princa Harija u Kanadu i njihovo odricanje od kraljevskih dužnosti, dok je u publici sedeo njegov brat, princ Vilijam sa suprugom Kejt Midlton.

"Nagradi će dodeliti ime Hari jer je stvarno uzbuđen što će je poneti sa sobom u SAD. To su njegove reči, ne moje!" pročitala je Margot i nasmejala sve u dvorani, pa čak i Vilijama i Kejt, koji su to očigledno dobro prihvatili.

Kurir.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track