IMAM VIKENDICU NA SREBRNOM JEZERU, TAMO OKUPLJAM DRUŠTVO: Gorica Popović otkrila kako UŽIVA, ceo dan sprema OVO!
Foto: Dragana Udovićić

VELIKI GURMAN

IMAM VIKENDICU NA SREBRNOM JEZERU, TAMO OKUPLJAM DRUŠTVO: Gorica Popović otkrila kako UŽIVA, ceo dan sprema OVO!

Pop kultura -

Gorica Popović otkrila je da voli i često sprema hranu za svoje najdrže, a na pitanje koju hranu ona najviše voli i da li je tačno da ljubav ulazi na usta, dala je zanimljive odgovore.

"Volim da kuvam, naročito stara, tradicionalna jela", rekla je Gorica, pa dodala kroz smeh:

"Volim mediteransku, libansku, špansku, italijansku kuhinju, ali najviše sarmu. To i sitne kolače najviše volim da spremam, ostalo mi je od bake. Volim da okupljam društvo na Srebrnom jezeru, tamo imam vikendicu. Tada spremamo kupus u loncu od 20 kilograma, on se kuva čitav dan na žaru."

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track