LIJAM HEMSVORT LJUBI DRUGU: Bivši muž Majli Sajrus zaljubljen do ušiju
Foto: Profimedia

Ide dalje

LIJAM HEMSVORT LJUBI DRUGU: Bivši muž Majli Sajrus zaljubljen do ušiju

Pop kultura -

Pro­šlog le­ta Li­jam je do­ži­veo bra­č­ni krah s pe­va­či­com, po­sle ne­pu­nih go­di­nu da­na od ve­n­ča­nja

Bi­v­ši muž Ma­j­li Sa­j­rus Li­jam He­m­svo­rt ko­na­č­no je sre­ćan na­kon što mu je pe­va­či­ca slo­mi­la sr­ce i osta­vi­la ga. Glu­mac uži­va u ve­zi sa se­dam go­di­na mla­đom ma­ne­ken­kom Ga­bri­je­lom Bru­ks.

foto: Profimedia

Pro­šlog le­ta Li­jam je do­ži­veo bra­č­ni krah s pe­va­či­com, po­sle ne­pu­nih go­di­nu da­na od ve­n­ča­nja. Glu­mac je bio u veo­ma lo­šem sta­nju na­kon ra­zvo­da, a po­se­b­no ga je do­tu­klo ka­da je Ma­j­li ušla u ve­zu na­j­pre s blo­ge­r­kom Ke­j­tlin Kar­ter, a on­da i sa pe­va­čem Ko­di­jem Si­m­p­so­nom, s ko­jim je i da­lje.

Ne­dav­no je Li­jam vi­đen u dru­štvu no­ve de­vo­j­ke, i to u Los An­đe­le­su. Njih dvo­je su pro­šlog če­tvr­t­ka bi­li na ru­č­ku, a izvor je za ame­ri­č­ki Pi­pl re­kao da je par u ozbi­lj­noj ve­zi. He­m­svo­rt je Ga­bri­je­lu upo­znao i sa svo­jom sta­ri­jom bra­ćom, glu­m­ci­ma Lu­kom i Kri­som, kao i sa ro­di­te­lji­ma.

Ra­zvod Ma­j­li i Li­ja­ma fi­na­li­zo­van je tek pro­šlog me­se­ca i ovo je pr­vi put da je on vi­đen s dru­gom že­nom.

Kurir.rs, J. S./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track