GLUMICA ODUŠEVILA IZGLEDOM: Elizabet Harli riba sa 55. godina!
Foto: Profimedia

zgodna

GLUMICA ODUŠEVILA IZGLEDOM: Elizabet Harli riba sa 55. godina!

Pop kultura -

Na­pi­sa­la je da se njen od­mor bli­ži kra­ju, ali je pre le­ta ku­ći po­de­li­la fo­to­gra­fi­ju u cr­ve­nom bi­ki­ni­ju za ko­ju su joj mno­gi na­pi­sa­li da izgle­da neo­do­lji­vo

Eli­za­bet Har­li (55) če­sto svo­je fa­no­ve obra­du­je fo­to­gra­fi­ja­ma u iza­zov­nim po­za­ma, ali ovo­ga pu­ta odu­še­vi­la je i one ko­ji je mo­žda i ne vo­le. Slav­na glu­mi­ca sli­ka­la se u mi­ni­ja­tu­r­nom bi­ki­ni­ju to­kom od­mo­ra na Ma­l­di­vi­ma i po­ka­za­la da izgle­da bo­lje i od du­plo mla­đih de­vo­ja­ka.

Na­pi­sa­la je da se njen od­mor bli­ži kra­ju, ali je pre le­ta ku­ći po­de­li­la fo­to­gra­fi­ju u cr­ve­nom bi­ki­ni­ju za ko­ju su joj mno­gi na­pi­sa­li da izgle­da neo­do­lji­vo.

Za­te­g­nu­to te­lo, ra­van sto­mak i bu­j­ne i čvr­ste gru­di odu­še­vi­le su mno­ge, pa su joj u ko­men­ta­ri­ma na In­sta­gra­mu že­ne tra­ži­le sa­vet ka­ko da izgle­da­ju kao ona. Ina­če, Eli­za­bet po­se­du­je so­p­stve­no ca­r­stvo ku­pa­ćih kos­ti­ma i če­sto ih pro­mo­vi­še na dru­štve­nim mre­ža­ma, a ne­dav­no je ot­kri­ve­no da je njen se­da­m­nae­sto­go­di­šnji sin ta­j­ni au­tor ma­j­či­nih fo­to­gra­fi­ja.

Glu­mi­ca je ne­dav­no ot­kri­la ka­ko je ek­spe­ri­men­ti­sa­la sa di­je­tom ko­ja se za­sni­va na kr­v­noj gru­pi, a ot­kri­la je i či­me za­po­či­nje dan. Sva­kog ju­tra Eli­za­bet po­pi­je ča­šu to­ple vo­de s ma­lo ja­bu­ko­vog si­r­će­ta, a na­kon to­ga po­je­de gr­č­ki jo­gu­rt, ba­na­nu i ma­lo me­da.

Ru­čak je re­ze­r­vi­san za čo­r­bi­cu s po­vr­ćem, a ve­če­ra je pro­tein i mi­ks po­vr­ća. Obi­č­no je to gri­lo­va­na pi­le­ti­na, ali mo­že da do­đe u ob­zir i ne­ko dru­go me­so. Po­red di­je­te ko­ju pra­k­ti­ku­je Liz sva­kod­ne­v­no ide u du­ge še­t­nje i na­vo­di da ne vo­li da se izle­ža­va. Uvek je u po­kre­tu jer joj je va­žno da bu­de fit.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track