Najnovije vesti

SAVETI NAJDIVNIJEG TEČE STRAHOVITO NEDOSTAJU: Dragan Nikolić preminuo pre tačno 4 godine, ovako ga se seća VERICA DRAVIĆ
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Youtube

DIRLJIVO

SAVETI NAJDIVNIJEG TEČE STRAHOVITO NEDOSTAJU: Dragan Nikolić preminuo pre tačno 4 godine, ovako ga se seća VERICA DRAVIĆ

Pop kultura

Dragan Nikolić napustio nas je pre četiri godine na današnji dan.

Verica Dravić, Milenina bratanica koja je uz njega odrasla, tim povodom je u subotu izašla na groblje i na svoj način, dostojanstveno i svečano obeležila nemilu godišnjicu.

foto: Pritnscreen

"Sećanja... Evo već je četiri godine kako za sve veliki glumac i umetnik, a za mene ipak pre svega moj divni teča više nije među nama. Više od godinu dana nema njegove, a i moje Milene. Dok stojim tako sa cvećem i svećom nad humkom... tuga se podrazumeva. Ne znam da li bih uopšte umela i mogla da joj opišem i iskažem dubinu. Pa ipak, pre svega, u pamćenju mi kao flešbekovi iskrsavaju slike i sećanja iz nekih porodičnih trenutaka; nekih koji su bili sasvim obični, nekih koji su bili porodične svetkovine i okupljanja. Njegova duhovitost, ležernost, neverovatna snaga u isti mah. Moji dani kada sam bila mala, i kada više nisam bila mala, sasvim sigurno, u najlepšem smislu, ne bi bili takvi kakvi su bili bez njih dvoje, bez, kažem, najdivnijeg teče čiji mi saveti i danas strahovito nedostaju i fale", rekla je ona i dodala:

"Ali, onim što nam je ostavio, onim što nam je značio i znači - tu je. Obeležio je na najdivniji način i odrastanje moje ćerke. Možda zapravo nismo ni svesni koliko toga je ostavio u nama. Hvala mu!"

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...