HARVI VAJNSTIN DOŽIVEO INFARKT? Producent OSUĐEN na 23 godina robinje zbog SILOVANJA pa završio u bolnici
Foto: EPA

Problemi završio u bolnici

HARVI VAJNSTIN DOŽIVEO INFARKT? Producent OSUĐEN na 23 godina robinje zbog SILOVANJA pa završio u bolnici

Pop kultura -

Nakon izricanja presude od 23 godine zatvora, holivudskom silovatelju je pozlilo

Harvi Vajnstin (67) završio je u bolnici nakon što mu je u sredu izrečena kazna od 23 godine za seksualno napastvovanje žena. Holivudski producent je nakon izricanja presude osetio jake bolove u grudima i srušio se.

Nekoliko sati nakon što je osuđen na više od dve decenije zatvora Vajnstinu je pozlilo. Zbog bolova u grudima prebačen je u bolnicu u Njujorku, a američki mediji tvrde da je ovo „pokušaj da odloži odlazak u zatvor“. S druge strane, mnogi ne isključuju mogućnost da je producent imao infarkt, s obzirom na to da je i ranije imao zdravstvenih problema u zloglasnom zatvoru Rajkers. Kako prenosi CNN, odluku o prebacivanju u bolnicu donelo je osoblje zatvora zbog njegove sigurnosti.

- On će biti pregledan i verovatno će prenoćiti u bolnici Belvi na Menhetnu zbog problema sa srcem - rekla je njegova portparolka Džuda Engelmajer. Ovo nije prvi put da Vajnstin završi u bolnici na Menhetnu, jer ima istoriju sa problemima srca i leđa. Harvi je proglašen krivim za seksualni napad na bivšu asistentkinju Mimi Hejli i za silovanje Džesike Man, bivše glumice. Oslobođen je krivice po dve tačke optužnice: za predatorski seksualni napad.

foto: Profimedia

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track