SRAMOTNO! Megan Markl PRETI Hariju da će ga OSTAVITI ako ne uradi ono što ona želi
Foto: Profimedia

haos

SRAMOTNO! Megan Markl PRETI Hariju da će ga OSTAVITI ako ne uradi ono što ona želi

Pop kultura -

Megan Markl, koja se 2018. godine udala za tri godine mlađeg britanskog princa Harija, "pod budnim okom" je medija i prati se svaki njihov potez i pojavljivanje u javnosti, svako njihovo obraćanje, ali i stajling.

Još veću pažnju supružnici su privukli početkom ove godine, kada su šokirali odlukom da se odriču kraljevske titule, napuštaju dvor i da sreću traže na drugom kontinentu. Međutim, čini se da im novi život i ne nosi sreću.

Naime, godine čine svoje, pa je tako i bivši princ počeo - ćelaviti, što se nikako ne sviđa njegovoj atraktivnoj supruzi, pa mu je postavila ultimatum: ili će ugraditi umetke, ili ona odlazi, piše "Globe".

Navedeni medij, naime, piše kako je Megan uzrujana kosom svoga supruga, koja je počela dvostruko brže da opada poslednjih meseci, koliko su u braku. Naime, ova je Amerikanka uplašena da će njen dragi završiti kao njegov stariji brat Vilijam, koji je u kratkom roku izgubio puno kose.

"Vodeći se društveno nametnutim idealima lepote, Megan se očajnički boji da njen suprug ne završi kao Vilijam, čiji je izgled zgražava", rekao je izvor za gorepomenuti magazin, dok su svi osudili ovakvo ponašnje i nazvali ga strašnim i sramotnim.

foto: Printscreem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track