LJUBAV UVEK VRAĆA! Glumci, muzičari, novinari i sportisti iz karantina snimili pesmu podrške VOLONTERIMA!
Foto: Printscreen

podrška

LJUBAV UVEK VRAĆA! Glumci, muzičari, novinari i sportisti iz karantina snimili pesmu podrške VOLONTERIMA!

Pop kultura -

Preko dvadeset popularnih domaćih javnih ličnosti, okupilo se prethodnih dana putem interneta kako bi dali jednoglasnu podršku i pokazali zahvalnost za hiljade volontera koji tokom vanrednog stanja pomažu najugroženijima. Oni su snimili svoje deonice za pesmu i spot pod nazivom „Ljubav uvek vraća“,i promovišu platformu zavolontere budivolonter.gov.rs.

Ovu supergrupu čine muzičari Nele Karajlić, Marko Louis, Bojan Ivković, Saška Janković, Nevena Filipović i Žarko Kovačević iz grupe SARS, glumci Nenad Okanović, Jelena Gavrilović, Ivan Bosiljčić, Viktor Savić i Marko Vasiljević, sportisti Branko Lazić, Nenad Pagonis, Goran Milojević, Ognjen Jaramaz, te novinari Galeb Nikačević i Dragana Kosjerina.

Tekst su pisali Maša Vujošević, Milica Dimitrić, Nenad Okanović, Nenad Pirnat i Nevena Filipović, a kompozitori i autori aranžmana su Bojan Ivković, Nevena Filipović i Nikola Radivojević. Bend koji je sve odsvirao i snimio na daljinu čine kubanska basistkinja Niuvys Sabournin, bubnjar Sebastijan Kerekeš, gitarista Branko Trijić, pijanista Ivan Aleksijević i Boki Ivković na perkusijama. Tehničku i logističku podršku pružili su EXIT fondacija, koja već nedeljama okuplja volontere kroz svoju akciju „Super Komša“, ETM produkcija Nenada Okanovića i Bojana Ivkovića, 3PIO Studio, Analog Minds, kao i platforma Srbija Kreira Zajedništvo kroz koju je i inicirana ideja za ovu akciju.

Pesma za volontere - „Ljubav uvek vraća“:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track