GLUMICA SADI POVRĆE U ŠUMADIJI! Milena Vasić pokazala deo SEOSKE kuće, ima i klavir, a na zidu joj je OVA SLIKA
Foto: Printscreen

sa porodicom

GLUMICA SADI POVRĆE U ŠUMADIJI! Milena Vasić pokazala deo SEOSKE kuće, ima i klavir, a na zidu joj je OVA SLIKA

Pop kultura -

Glumica Milena Vasić, otkako je uvedeno vanredno stanje zbog pandemije koorna virusa, nalazi se u jednom selu u Šumadiji, gde ima porodičnu kuću

Milena je sa porodicom u porodičnoj kući na seoskom imanju, gde se glumica, između ostalog, bavi i sadnjom povrća.

foto: Printscreen

"Mi smo čim je sve ovo počelo otišli u kuću na selu. To se ispostavilo kao odlično, pogotovo za decu. Baš sam razmišljala šta da kažem, kako pametna da ispadnem, jako je nezahvalno u ovakvim situacijama davati intervjue i izjave. Na početku ovog stanja isto sam se uključila u jednu emisiju i voditeljka mi je rekla "Eto, sad ćeš imati vremena da pročitaš sve knjige, da pogledaš filmove, da se odmoriš". A onda mi je moja sestra, koja radi, koja nijednog trenutka nije prestala da radi, pritom ima i dvoje dece i mora njima da pomaže oko škole, rekla "Miki, jel možeš ti da objasniš gledaocima da mi nismo na godišnjem odmoru? Ovo je jako stresan i težak period". I zaista jeste", bila je iskrena Milena, u Jutarnjem programu na Prvoj TV.

foto: Printscreen

"Ne možeš ni da se hvališ da si na selu, u prirodi, jer neko to nema".

Glumica je pokazala i deo unutrašnjosti svoje seoske kuće, pa su gledaoci iza nje mogli da vide prostranu dnevnu sobu, u kojoj preovlađuje drveni nameštaj, čak ima i klavir, a sa zida ih gleda Beli anđeo.

foto: Printscreen/Prva TV

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track