UMRLA AMERIČKA PEVAČICA: Kejdi Grovs preminula u 30. godini, a u aprilu je pričala o svom PSIHIČKOM STANJU! ŠOK
Foto: Printscreen/Instagram

PORODICA NEUTEŠNA

UMRLA AMERIČKA PEVAČICA: Kejdi Grovs preminula u 30. godini, a u aprilu je pričala o svom PSIHIČKOM STANJU! ŠOK

Pop kultura -

Kejdi Grovs (30) preminula je 2. maja 2020. godine u Nešvilu. Ona je umrla prirodnom smrću, nakon što se borila sa zdravstvenim problemima nekoliko meseci ranije.

Njena porodica je nakon autopsije otkrila da se radi o prirodnoj smrti i da su ubistvo i samoubistvo odbačeni kao moguć uzrok smrti. Najavljujući lose vesti na Tviteru, pevačicin brat Kodi Grovs je otkrio da je ona patila od nekih neobjavljenih bolesti za koje javnost nije znala.

"Ona je imala nekih medicinskih problema prošle jeseni i naša pretpostavka pre daljeg testiranja je da su se neki od njih možda vratili", napisao je on.

Njena smrt se brzo proširila u medijima, pa je njena porodica zamolila novinare i fanove da se suzdrže od spekulacija.

U njenim poslednjim objavama Kejdi je govorila o svom mentalnom zdravlju tokom karantina zbog koronavirusa.

"Šesta nedelja? Za sve ovo vreme sam napustila kuću tri puta kako bih se vozila kolima da ne bih poludela. Nemam televizor, tako da sam bila totalno sama sa svojim mislima, strahovima, anksioznošću u svom krevetu u Nešvilu gde nema nikog drugog", napisala je ona 16. aprila na Instagramu.

Njen brat je otkrio da je ona sada sa svojom braćom Kejsijem i Kelijem, koji su umrli 2007. i 2014. godine. Oba brata su umrla u 28. godini i obojica su umrli od prekomerne doze lekova. Dok je bila živa, Kejdi je smatrala da su oba njena brata ubijena.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track