Najnovije vesti

URAGANKA SANJA NIKAD ISKRENIJE POSLE OTKAZIVANJA EVROVIZIJE! Otkrila sve detalje plana šta će sad!
Foto: Printscreen Amidži šou

objasnila

URAGANKA SANJA NIKAD ISKRENIJE POSLE OTKAZIVANJA EVROVIZIJE! Otkrila sve detalje plana šta će sad!

Pop kultura

Ovogodišnje takmičenje za "Pesmu Evrovizije" koje se organizovalo u Roterdamu otkazano je nakon što je proglašena pandemija, međutim organizatori su došli na ideju da umesto klasične Evrovizije osmisle revijalni program - u kojem će svi predstavnici imati svoje uloge. 

"S obzirom na to da se pre mesečak dana desilo to da nas je snašlo to što nas je snašlo, otkazala se Evrovizija, 41 zemlja ostala je bez učešća na Evroviziji ove godine. Čitava ta organizacija većala je šta zapravo može da se desi, a da se to održi na neki način, da bude omaž Evroviziji", počela je Sanja u Amidžiju, a Ksenija se nadovezala:

"Otkad se održava Evrovizija, ovo se nikad nije desilo... Pa su morali da pronađu alternativni način da se to održi."

"Mi ne idemo, s obzirom na to da su i granice zatvorene, ne možemo prosto da se krećemo. Ono što će se zapravo desiti jeste dvosatni program, spektakl, odvijaće se to u Roterdamu, vodiće njihovi voditelji, kako bi to inače i bilo. Svi učesnici, uključujući i nas, otpevali su jednu pesmu u kućnim uslovima", nastavila je Sanja, a za njom se tada i Ivana nadovezala na priču:

"Iznenađenje je i ta razglednica koja će se desiti, samo što mi još uvek ne znamo kako će to da izgleda zapravo. To je kao mali poklon Evrovizije svim učesnicima, zemljama... To je sastavljeno od naših privatnih snimaka, poruka ljubavi koje šaljemo."

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...