MEGAN MARKL JE OVOGA MORALA DA SE ODREKNE PRED UDAJU! A sad je okrenula novi list, pa zavrnula rukave i BACILA SE NA RAD
Foto: Profimedia

zaintrigirala

MEGAN MARKL JE OVOGA MORALA DA SE ODREKNE PRED UDAJU! A sad je okrenula novi list, pa zavrnula rukave i BACILA SE NA RAD

Pop kultura -

Megan Markl navodno će ponovo oživeti blog koji je svojevremeno vodila, te na njemu objavljivala sve - od toga u kakvoj je hrani uživala, preko putovanja, pa sve do politike, mode i žena koje je inspirišu. Prema pisanju stranih medija, ona se i te kako sprema da ponovo zavrne rukave i baci se na posao, po prvi put od 2017, kada se zbog udaje ovog lajfstajl bloga i odrekla.

Njen predstavnik za medije je, inače, još prošle godine podneo dokumenta, kako bi taj njen blog mogao da zadrži isti naziv sve do 2021. godine. Pored toga, navodi se i kako Megan želi da se vrati glumi i da dobije ulogu u holivudskom blokbasteru o superjunacima iz Marvelove franšize.

"Megan je napravila plan niza sastanaka u Holivudu. Već je završila s jednim angažmanom za Dizni u kojem je 'pozajmila' svoj glas, a sada traži ulogu u filmu o superjunacima. Svesna je toga da gledaoci neće moći da pobegnu od činjenice da je ona Megan Markl, ali odlučna je u tome da počne ponovo da glumi i ima velike ciljeve", istakao je izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track