EKSKLUZIVNO! UBICE MOG OCA PRELAZE NA SUPERSTAR TV: Otkriva se ko je ubio oca inspektora Jakovljevića
Foto: Vladimir Šporčić

EKSKLUZIVNO! UBICE MOG OCA PRELAZE NA SUPERSTAR TV: Otkriva se ko je ubio oca inspektora Jakovljevića

Pop kultura -

Neobičan zaplet: U petoj sezoni autori nas vraćaju u prošlost, kada će oživeti Mile, i publika će saznati ko mu je namestio ubistvo i zašto su njegov život i smrt toliko razorili glavnog junaka, kog igra Vuk Kostić

Petu sezonu hit serije „Ubice mog oca“ Predraga Gage Antonijevića gledaćemo na Superstar TV, saznaje Kurir.

Proslavljeni reditelj i Telekom Srbija samo će nastaviti uspešnu saradnju nakon „Državnog službenika“, što su nam potvrdili u ovoj kompaniji.

- Novu sezonu serije „Ubice mog oca“ publika će moći da prati na kanalu Superstar TV. Ugovor o saradnji je potpisan, a u nastavku ćemo konačno saznati i ko je ubio inspektora Mileta Jakovljevića - poručuju za Kurir iz Telekoma.

Počeli na RTS,  a sad su na  Superstaru... Scena iz „Ubica“
Počeli na RTS, a sad su na Superstaru... Scena iz „Ubica“foto: Vladimir Šporčić

Pre tri dana završeno je emitovanje četvrte sezone na kanalu Nova S, a mnoga pitanja su i dalje ostala otvorena i bez odgovora. Prvo i veliko je da li će Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, preživeti, zatim kako će završiti pevačica Biba, da li se ubila Natalija... Šokantni ishod finalne epizode iznenadio je verne fanove.

Na početku emitovanja četvrte sezone scenarista Nataša Drakulić najavila je da je u planu da se snimi i peta sezona, a sigurno je da ćemo u njoj gledati i Vuka u ulozi Aleksandra Jakovljevića. Nove epizode vraćaju nas u prošlost, pa ćemo videti kako je izgledao život njegovog oca Mileta. Nataša je navela da je to dužnost prema publici, da vidimo koji su to razlozi zbog kojih se Aleksandar nikada nije oporavio.

foto: Marina Lopičić

- Peta sezona će biti veliki povratak u prošlost u kojem ćemo oživeti Aleksandrovog pokojnog oca Mileta. Dužni smo publici da vidimo zašto su njegovi život i smrt toliko razorili glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić) i zašto se nikad posle toga nije oporavio - izjavila je Nataša za TV magazin.

U novim epizodama glavne uloge su zagarantovane i Tihomiru Staniću i Mirjani Karanović, a ko će igrati Mileta Jakovljevića - to produkcija još drži u tajnosti.

Ekipa serije obično snima nove sezone tokom leta, što može da znači da će peta sezona biti spremna za emitovanje početkom 2021. godine.

Uspešan proizvod

SERIJA NA AMAZONU, A AMERI HOĆE PRAVA

foto: Zorana Jevtić

Prva sezona „Ubica mog oca“, koja je emitovana na RTS, prodata je Amazonu. Seriju preko interneta sada mogu da gledaju i stranci, a bili su u toku pregovori za snimanje američke verzije ove serije. - Imao sam razgovore tokom Kanskog festivala o novoj seriji. Radni naslov je „Bebisiter“, a radnja prati agenta CIA koji živi u Beogradu. Zamišljena je u stilu filmova o Džejmsu Bondu, neka je njihova verzija „Ubica mog oca“, samo na engleskom jeziku - otkrio je svojevremeno reditelj Gaga Antonijević za Kurir.

Kurir.rs/ Ljubomir Radanov Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track