PAPARACO! MILOŠ DOŠAO SA SELA I IZAŠAO NA KAFU: Biković se doterao pa pravac Beton hala
Foto: Marina Lopičić

PAPARACO! MILOŠ DOŠAO SA SELA I IZAŠAO NA KAFU: Biković se doterao pa pravac Beton hala

Pop kultura -

Glumac je bio poslovno obučen, pa se pretpostavlja da je imao sastanak. Tu su bila i deca, s kojom se fotografisao

Miloš Biković više od mesec dana proveo je na selu, u karantinu zbog koronavirusa, a čim je kročio na tlo Beograda, paparaco Kurira ga je uhvatio u akciji.

Popularni Maraš iz serije „Južni vetar“ pojavio se pre dva dana u najurbanijem delu prestonice, u Beton hali. S obzirom na to da je bio doteran, u poslovnoj garderobi, pretpostavlja se da je u jedan od lokala došao na sastanak. Njegova pojava nikako nije mogla da prođe nezapaženo.

Tinejdžeri koji su prolazili pored glumca počeli su odmah da mu dobacuju „gde si, Maraš“. To je Miloša nasmejalo, ali s obzirom na to da je žurio da uđe u kafić, nije se duže zadržavao s fanovima. Izašao im je u susret i fotografisao se s njima, ali nije imao vremena za dužu priču.

foto: Marina Lopičić

Bikoviću je verovatno prijalo što je posle ovoliko vremena izašao među ljude, iako je poznato da voli prirodu. Pre nego što je stigao u Beograd, Miloš je otišao i da poseti svog brata, koji je u manastiru, a zatim nastavio dalje.

Sve vreme pandemije on je bio aktivan na Instagramu, pa je pokazao i kako kosi travu, izležava se na livadi i druži se sa životinjama. Sada je ipak došlo vreme da se ide u nove radne pobede, pa se i Biković vraća poslu, što mnogi jedva čekaju jer je najavio početak snimanja nastavka „Južnog vetra“.

Kurir.rs/ N. Mijušković Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track