MARKANTNOM KRISTOFERU STRAŠNA NESREĆA DRASTIČNO JE PROMENILA PLANOVE! Posle pada s konja nije mogao sam ni da DIŠE!
Foto: Profimedia

samo zbog jednog je poživeo

MARKANTNOM KRISTOFERU STRAŠNA NESREĆA DRASTIČNO JE PROMENILA PLANOVE! Posle pada s konja nije mogao sam ni da DIŠE!

Pop kultura -

Kristofera Riva proslavila je uloga "Supermena", ali privatno - pad s konja promenila mu je sve životne planove, pošto se "dočekao" na sopstvenoj glavi pa ostao paralizovan od vrata naniže. Ono što ga je održalo da ne digne ruku na sebe, jer posle nesreće više nije mogao ni da diše samostalno, bila je njegova supruga Dana Morisoni. Njkihova ljubavna priča jedna je od najlepših ikada.

Naime, Riv je svoju voljenu po prvi put ugledao u jednom šouu i zaljubio se na prvi pogled. Za markantnog šoumena Dana se udala 1994. godine, a samo zbog njene ljubavi i brige on je posle nesreće poživeo još skoro punu deceniju.

Inače, Kristofer je, prema pisanju stranih medija, naučio da jaše tokom snimanja "Ane Karenjine", a ostao je doveka fasciniran time. Jednom prilikom, međutim, tokom takmičćenja konj Bak naglo je stao pred preprekom i bacio ga pravo na glavu, koju mu je spasla kaciga. S druge strane, 98 kilograma težak glumac prilikom pada prekinuo je leđnu moždinu, zbog čega su lekari kasnije morali da mu ugrade šipku od titanijuma da mu "drži glavu na ramenima".

On je mnogima postao inspiracija jer je prebrodio crne dane uz suprugu. Preminuo je čak 9 i po godina kasnije. Njoj je, pak, 2004. dihagnostifikovan rak pluća. Preminula je dve godine kasnije.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track