SAJMON KAUEL JE PREOTEO ŽENU NAJBOLJEM DRUGU! S njom je dobio sina, a sada se rastaju zbog OVOGA? PREKIPELO JOJ!
Foto: Profimedia

drama

SAJMON KAUEL JE PREOTEO ŽENU NAJBOLJEM DRUGU! S njom je dobio sina, a sada se rastaju zbog OVOGA? PREKIPELO JOJ!

Pop kultura -

Loren Silverman i Sajmon Kauel navodno su stavili tačku na svoju ljubav jer muzički mogul, prema rečima tamošnjih medija, i posle sedam godina i jednog deteta nije spreman da je odvede pred oltar. Njoj je prekipelo jer "on nikada nije verovao u brak, a i niti će", pa je rešila da se raskantaju. Međutim, to nije bio jedini razlog za kraj.

Kako se navodi, sumnja ju je progutala kada ga je "upecala" da se dopisuje s nekadašnjom Spajsicom, Mel Bi. Podsetimo, Loren je godinu dana varala svog tadašnjeg imućnog supruga i Sajmonovog dobrog prijatelja Edrua Silvermena sa njim, pre nego što se saznalo za aferu. Par je dobio sina Erika 2013. godine i očinstvo je Kauela veoma promenilo, iako roditeljstvo uopšte nisu ni planirali. m

"Osećao sam se neverovatno zaštitnički prema njima. Nisam pre poznavao taj osećaj", prokomentarisao je tada Sajmon, koji ipak nikada nije menjao pelene ili podgrevao mleko za mališana.

Dok strani mediji bruje o njihovom rastanku, Sajmonov menadžer, pak, tvrdi da su njih dvoje okej i da vreme provode u karantinu već nedeljama.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track