ATRAKTIVNOJ CRNKI SEVNULE GAĆICE, SVI POGLEDI BILI UPRTI U NJU: Tek kada čujete sa kojom je poznatom facom u vezi već 6 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

BOMBA!

ATRAKTIVNOJ CRNKI SEVNULE GAĆICE, SVI POGLEDI BILI UPRTI U NJU: Tek kada čujete sa kojom je poznatom facom u vezi već 6 godina! (FOTO)

Pop kultura -

Devojka slavnog televizijskog voditelja i člana žirija mnogih pevačkih rijaliti programa, Sajmona Kauela, Lauren Silverman pojavila se na dodeli nagrada "Ponos Britanije" u dugoj elegantnoj crnoj haljini prekrivenoj šljokicama. Iako je prvi utisak bio besprekoran, vetar je ovoj 42-godišnjoj lepotici pomrsio planove.

Naime, crna toaleta je imala vrlo visok prorez na jednoj nozi, a kada je hodala prema automobilu, vetar je Lauren pomerio haljinu i otkrio pogled na njene crne gaćice. Iako bi se mnogi u toj situaciji možda zbunili, Lauren je ostala pribrana i samo je nastavila da hoda bez obaziranja na škljocanja fotoaparata svuga oko nje.

foto: Profimedia

Inače, Sajmon i Lauren su zajedno od 2013. godine, a njihova veza je podigla mnogo prašine. Naime, Lauren je u trenutku započinjanja romanse sa Kauelom još uvek bila u braku s njegovim dobrim prijateljem. Za aferu se saznalo kada je Lauren zatrudnela sa Sajmonom. Na kraju mu je rodila dete, sina Erika i u rekordnom roku se razvela od muža i započela srećan porodični život sa kontroverznim voditeljem oštrog jezika Kauelom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Dnevnik.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track