HTEO JE ŽIVOT DA PROVEDE SA NJOM, A SAD PRODAJE PRSTEN! Kejti ne zna gde bije od tuge: Videla ga s drugom pa se POKAJALA
Foto: Profimedia

drama posle prevare i raskida

HTEO JE ŽIVOT DA PROVEDE SA NJOM, A SAD PRODAJE PRSTEN! Kejti ne zna gde bije od tuge: Videla ga s drugom pa se POKAJALA

Pop kultura -

Kejti Prajs i Kris Bojson raskinuli su prošle godine, a onda ga je ona nedavno videla u naručju lepe manekenke Bjanke. Kada ju je jedan od pratioca na društvenim mrežama pitao kako se tada osećala, ona je otvorila dušu pa priznala:

"Sve što ću reći je da sam mislila da ćemo se Kris i ja venčati. Da mogu da vratim vreme nikada mu ne bih uradila sve ono što jesam... Puno sam patila. Sada je on našao sreću sa nekim drugim, tako da mu želim samo sve najbolje."

Kako prenose strani mediji, Kejti često ume da istakne kako se zbog njega najviše kaje, kao nikada u životu, iako je ona njega prevarila pa tako i izazvala čitav ljubavni brodolom.

"Još uvek ga nisam prebolela. Prevarila sam Krisa, povredila sam ga. Osećam se odvratno zbog toga. Samo bih volela da zaboravi sve što sam uradila", zaključila je ona za tamošnje medije, dok Kris bez mnogo razmipljanja prodaje prsten koji je planirao da joj pokloni za veridbu.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track