SPEKTAKULARNO FINALE HIT SERIJE: Tajkun žele da se obračuna s neprijateljima, ali otkriva i veliku porodičnu tajnu!
Foto: Firefly Production

razrešenje misterije

SPEKTAKULARNO FINALE HIT SERIJE: Tajkun žele da se obračuna s neprijateljima, ali otkriva i veliku porodičnu tajnu!

Pop kultura -

U poslednjoj, desetoj, epizodi serije "Tajkun" dolazi do spektakularnog razrešenja privatnih i poslovnih sukoba, ali i tajni kroz koje je prolazio glavni lik Vladan Simonović.

Nakon niza uzbudljivih obrta u prethodnim epizodama, očekuje nas veliko finale priče o moćnoj porodici Simonović gde ćemo otkriti ko stoji iza zavere usmerene ka tajkunu, čiji lik tumači Dragan Bjelogrlić.

foto: Firefly Production

Dramatična i uzbudljiva priča o životu moćnog čoveka na vrhuncu karijere, na samom kraju doživljava potpunu katarzu glavnog junaka, koji odlučuje da se konačno obračuna sa svim svojim neprijateljima, ali i da svojim najbližima otkrije dugo čuvane porodične tajne. Njegov sin Bojan saznaje ko su mu stvarni biološki roditelji, što će komplikovan odnos oca i sina konačno razrešiti. S druge strane, Vladan Simonović odlučuje da stavi tačku na sve poslovne malverzacije i započinje saradnju sa Tužilaštvom.

foto: Firefly Production

Ipak, kada se rešio svih neprijatelja, ostaje otvoreno pitanje da li tajkun Vladan Simonović pored sebe ima i jednog prijatelja.

Scenario ove potpuno drugačije TV serije potpisao je Đorđe Milosavljević, režija je poverena Miroslavu Terziću, direktor fotografije je Radan Popović.

foto: Firefly Production

U glavnoj ulozi tokom prve sezone, gledali smo i Tihanu Lazović, Vuka Jovanovića, Hanu Selimović, Anitu Mančić, Marka Baćovića, Branislava Trifunovića, Ivana Đorđevića Džudija i druge.

TV serija Tajkun svake nedelje obarala je rekorde gledanosti kako na kanalu Superstar TV, tako i na RTS.

Kurir.rs, foto Firefly

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja