BAHATE ZVEZDE: Džej Lo niko ne sme da pogleda, Robi Vilijams namešta otkaze
Foto: Profimedia

hiroviti

BAHATE ZVEZDE: Džej Lo niko ne sme da pogleda, Robi Vilijams namešta otkaze

Pop kultura -

Velike svetske zvezde često se osmehuju publici, briljiraju na nastupima, kače simpatične snimke na društvene mreže, a privatno su zapravo pravi hiroviti mrgudi. Možda i gore od toga, kako tvrdi menadžerka i autorka Melani Blejk u svojoj knjizi "The Thunder Girls".

foto: Printscreen/Instagram

Ona je u emisiji "Top of the Pops" sarađivala s Dženifer Lopez, Marajom Keri, Robijem Vilijamsom i mnogim drugim pevačima.

foto: Profimedia

Pravo razočaranje mogla bi da bude svima omiljena Džej Lo, koja se prema saradnicima ponaša bez poštovanja. Melani tvrdi da njeni hirovi prevazilaze sve granice. - Pre njenog nastupa u "Top of the Pops" ekipa JLO nam je rekla da ni slučajno ne ostvarujemo kontakt očima s njom dok ne završi nastup, ali ja nisam mogla da se suzdržim dok sam gledala probu. Prišla sam joj i rekla da su nam rekli da je ne gledamo, "ali htela sam samo da ti kažem da mislim da si divna". Ona je totalno podivljala. Sledeće što znam jeste da je pola njenog tima dobilo otkaz - ispričala je Melani, koja je godinama radila emisiju s velikim zvezdama.

foto: Profimedia

S Marajom Keri bilo je nešto drugačije, ali svakako ponižavajuće. Njen tim poručio je da moraju da aplaudiraju čim je ugledaju na bini, a pevačica je navodno tražila inekoliko mačića kako bi se igrala s njima da joj ne bi bilo dosadno.

foto: Profimedia

- Srećom, u blizini je bio pet šop, pa sam vlasniku obećala da ću ih brzo vratiti - prisetila se Blejkova snimanja. Ona je svedočila i o nekim neljudskim podvalama u bendovima. - Bijonse je bila draga i pričala sa svima nama, dok su menadžeri njoj iza leđa nagovarali kamermane i tehničare da snimaju samo nju te da ignorišu druge članice Destniz čajlda - rekla je menadžerka, koja se prisetila i bivše članice Spajs gerls Džeri Halivel. Dok je pevala u grupi bila je simpatična, ali se posle potpuno promenila i ponašala se kao princeza. - Promenila je čak i naglasak, a marširala je okolo kao da je studio njen - tvrdi Melani. Najveći šok kod menadžerke izazvao je Robi Vilijams, zbog koga umalo nije ostala bez posla. On nije želeo da prestane da šutira loptu u bekstejdžu, a kad mu je ona viknula da prestane, dobila je arogantan odgovor. - Mogao bih da ti sredim otkaz - zapretio joj je, a ona mu je rekla neka pokuša, ali "dotad da prestane da nabija loptu u zid".

Kurir.rs/ N. Mijušković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track