Najnovije vesti

ZVEZDE SERIJE TAJKUN KUPUJU STAN: Tihana se zbog Baneta seli u Beograd!
Foto: Damir Dervišagić

Saznajemo

ZVEZDE SERIJE TAJKUN KUPUJU STAN: Tihana se zbog Baneta seli u Beograd!

Pop kultura

Tihana Lazović (29) planira da se preseli u Beograd i već je počela da se raspituje o kupovini stana koji će pazariti zajedno sa svojim dečkom Branislavom Banetom Trifunovićem (42), saznaje Kurir.

Hrvatsku glumicu za prestonicu Srbije, osim sve češćih angažmana, veže i ljubav sa kolegom. Njih dvoje počeli su da se zabavljaju pre nekoliko meseci, za vreme snimanje serije "Tajkun", u kojoj su oboje imali zapažene uloge, a upoznali su se pre tog projekta. Prema rečima našeg izvora bliskog paru, Bane i Tihana žele da što više vremena provode zajedno, pa će njeno preseljenje u Beograd to znatno olakšati. Ona već ima dosta ponuda za snimanje serija i drugih projekata u Srbiji, što znači da će boravkom u našoj zemlji spojiti ljubav i posao.

foto: Printscreen/Instagrama

Lazovićeva i Trifunović su, saznajemo, preko prijatelja kontaktirali s jednom agencijom za nekretnine i raspitali se o mogućnosti kupovine stana. Izrazili su želju da njihov dom bude ili u širem centru grada, ili na Novom Beogradu, kao i da nekretnina bude veličine oko 50 kvadrata. Zasad još nema potvrde sa njihove strane da li su se odlučili za kupovinu nekog od stanova koji su u ponudi, jer su, verovatno, rešili da sačekaju da prođe pandemija koronavirusa i da tek onda pazare stan.

foto: Printscreen/Instagrama

Pozvali smo Baneta i Tihanu za komentar, ali oni nisu odgovorili na naše pozive. Njih dvoje inače izbegavaju da govore o privatnosti, posebno o svojoj vezi, koja zanima i medije i publiku. U retkim prilikama davali su kratke komentare na tu temu, poput one kada je Lazovićeva govorila za Kurir o poslu. - Beograd je mnogo opušteniji od Zagreba i živ je grad. Imam osećaj da se ovde ceni kultura - kazala je ona u decembru 2019. i dodala da je za srpsku prestonicu, osim posla, veže i ljubav.

foto: Printscreen/Instagrama

- Da (smeh). Veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije. Bane je, za razliku od svoje izabranice, bio nešto rečitiji kada je u pitanju njihova veza.

foto: Damir Dervišagić

- Trudimo se da putujemo, volim da joj pokazujem i idem na neka svoja mesta od Zlatibora do nekih zabačenih mesta po Srbiji, kojih ima, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari koje, ne samo Tihana, već ko god da mi je gost, može da ih upozna. Što se toga tiče, ne oskudevam - rekao je Trifunović za hrvatski medij Dnevnik pre nekoliko dana. Dvoje zaljubljenih glumaca redovno objavljuje zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram, a posebno poslednjih nedelja, kada su zbog pandemije koronavirusa dosta vremena provodili zajedno i putovali po Srbiji. Ivan Ercegovčević

Sve Banetove devojke Najduže bio sa Aidom

Branislav Trifunović je pre Tihane bio u vezama sa voditeljkom Aidom Alilović Jokanović, di-džejom Aleksandrom Duende, ali i manekenkom Nadeždom Dimitrijević.

Najduže je bio u ljubavi sa Aidom, čak šest godina. Osim emotivnog odnosa, njih dvoje su sarađivali i na filmskim projektima. O razlozima raskida nikada nisu želeli da govore za medije.

foto: Printscreen/Youtube

Ivan Ercegovčević/ foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...