ANĐELKA PRPIĆ SE PRESELILA U NOVI STAN?! Otišla od muža, a zbog deteta su odlučili da ostanu u DOBRIM odnosima?
Foto: Damir Dervišagić

haos

ANĐELKA PRPIĆ SE PRESELILA U NOVI STAN?! Otišla od muža, a zbog deteta su odlučili da ostanu u DOBRIM odnosima?

Pop kultura -

Anđelka i Dario Prpić, navodno su rešili da stave tačku na svoj brak. Oni su odlučili su da naslednik bude sedam dana kod nje, sedam kod njega. Ona je navodno nastavila da živi u nekretnini koju su zajedno kupili i hteli da iznajmljuju, a on je ostao u stanu na Zvezdari.

foto: Printscreen/Ami G

Pokušali smo da saznamo zbog čega ljubav između umetnice i suvlasnika jednog restorana u centru grada nije uspela da pobedi u vremenu kada se brojni brakovi gase.

"U jednom momentu kod njih je očigledno došlo do prezasićenja. Svako se trudio da u svom segmentu poslovnog života pruži svoj maksimum. Tako je Anđelka odlazila na probe, držala predstave širom Srbije i na turnejama po evropskim gradovima, dok je Dario radio na svom biznisu u ugostiteljstvu i pokušao da bude uspešan u svom poslu. Presudan momenat u njihovom braku bio je taj da su se emocije posle dugog niza godina ugasile i da je svako želeo da nastavi put i započne novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Početkom godine usledio je razgovor između Anđelke i Darija, gde je svako izneo svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli, te je jedino rešenje za njih bio razvod" kaže naš izvor blizak nekadašnjem paru, i dodaje:

"Veoma brzo usledili su dogovori o brakorazvodnoj parnici, kao i o brojnim drugim detaljima. Anđelka i njen bivši suprug za vreme braka su kupili stan koji su imali u planu da iznajmljuju, te su se dogovorili da ona sa sinom Jakšom pređe da živi tu, a da Dario ostane u kući na Zvezdari. Dogovorili su se da sin sedam dana bude kod njega, a potom narednih sedam kod nje. Zbog deteta su nakon svega odlučili da ostanu u korektnim odnosima, te da imaju civilizovanu komunikaciju."

foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track