NE ČEKAJTE TERMIN KOD FRIZERA: Napravite same frizuru kod kuće kao profesionalac!
Foto: Profimedia

NE ČEKAJTE TERMIN KOD FRIZERA: Napravite same frizuru kod kuće kao profesionalac!

Žena -

Znate kada ćete prati kosu i za tada ste isplanirale – napraviću frizuru. Operete je, ostavite malo u peškiru da se skupi vlaga, onda iskrsne neka stvarčica koju morate da završite, to oduzme više vremena nego što ste planirale, postane 35 stepeni, klimu ne možete uključiti jer vam je mokra glava i sve se to završi tako što frizuru odložite za neko naredno pranje, a vi vežete neurednu punđu i nadate se najboljem.

Drage dame, više ne morate da se frustrirate! Styler 3 u 1 vam nudi nekoliko mogućnosti! Napravite lokne, talase ili ispravite kosu za mnogo kraće vreme.

Ekskluzivna ultra-polirana keramička ploča pravi sjajne frizure za samo nekoliko minuta! Ispravite, uvijte, naberite vašu kosu sa podesivom regluacijom temperature do 200 stepeni. Idealna je za sve tipove kose, prianjanje je otporno na toplotu, ima zaštitni poklopac i automatsko isključivanje.

foto: Promo
foto: Promo

Styler naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 po ceni od samo 1.699 rsd, svakog radnog dana od 9 do 17h. Količine su ograničene!

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track