NIŠVIL U DVA FORMATA: Prvi deo programa biće održan u avgustu onlajn, a krajem septembra pred publikom!
Foto: Beta

Džez festival u novom ruhu

NIŠVIL U DVA FORMATA: Prvi deo programa biće održan u avgustu onlajn, a krajem septembra pred publikom!

Pop kultura -

Internacionalni džez festival Nišvil 2020. održaće deo svog programa u unapred najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta uživo u onlajn formatu, dok će, ako epidemiološka situacija dozvoli prisustvo publike, preostali, najveći deo, upriličiti od 17. do 20. septembra uz poštovanje mera socijalne distance. Onlajn će biti izvedeno više od 30 programa, koji uključuju pozorišne predstave (Nišvil džez teatar), filmske projekcije (Nišvil muvi samit), te likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.

Ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate u prenosu uživo Nišvil televizije putem linka Ukoliko se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike, uz poštovanje mera socijalne distance, veliki deo programa održaće se pred publikom u septembru.

foto: Nisville

Ovo je prvi put posle 25 godina da se Nišvil odlaže. Samo je prvo izdanje decembra 1994. pomereno na januar 1995. zbog restrikcije struje. Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija kao i sada - celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta sledeće godine. Svi posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu iskoristiti svoje ulaznice u septembru 2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala ili, ako su sprečeni ga da prate, mogu ih iskoristiti u periodu 2021. godine.

Kurir, TANJUG, foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track