ZNALA SAM DA ĆE MOJA DECA NAĆI PUT DO MENE, A BRAK MI JE NEBITAN! Šarliz Teron otkrila zbog čega nikada nije želela da se UDA!
Foto: Profimedia

iskrena

ZNALA SAM DA ĆE MOJA DECA NAĆI PUT DO MENE, A BRAK MI JE NEBITAN! Šarliz Teron otkrila zbog čega nikada nije želela da se UDA!

Pop kultura -

Oskarovka Šarliz Teron poznata je po svojim čvrstim stavovima, i kao neko ko se ne obazire na mišljenja okolone.

Šarliz je imala nekoliko ozbiljnih veza - poznato je da je bila sa Šonom Penom, Kijanuom Rivsom Stivenom Dženkinsom i Stjuartom Taunsendom, ali nijednog puta nije želela da se uda.

"Nikad nisam želela da se udam, niti sam došla u iskušenje da promenim mišljenje u vezi toga. Brak mi prosto nije bitan, odnos dvoje ljudi jeste", rekla je glumica nedavno.

Teron je 2012. godine usvojila dečaka Džeksona, a tri godine kasnije devojčicu Ogast, i od tada ističe da je njen život potpuno ispunjen.

"Znala sam da će moja deca naći put do mene. Kada i gde za to bude vreme. Kada sam se odlučila za usvajanje, raspitala sam se u kojim američkim državama nije problem da usvojitelj bude singl žena. Oba moja deteta rođena su u SAD-u, oba su Afroamerikanci i oba beskrajno volim", istakla je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track