TUŽAN SAM, VOLEO BIH DA SE VRATIM U SRBIJU! Bojsi iz Mućki ne krije koliko voli našu zemlju, a evo šta kaže o RAKIJI i ISTORIJI!
Foto: Tanjug/Milica NIkolić

oduševio mnoge

TUŽAN SAM, VOLEO BIH DA SE VRATIM U SRBIJU! Bojsi iz Mućki ne krije koliko voli našu zemlju, a evo šta kaže o RAKIJI i ISTORIJI!

Pop kultura -

Britanski glumac iz čuvene serije “Mućke“, Džon Čalis zbog epidemioloških razloga nije došao na premijeru svog dokumentarnog filma u našoj prestonici, ali ne krije da je već dobio mnoge pozitivne komentare o njemu i da se nada da će ponovo ovde snimati.

Čuveni Bojsi ne krije koliko mu je krivo što nije mogao da se druži sa domaćom publikom usled pandemije korona virusa.

"Naravno da sam tužan što nisam prisustvovao premijeri, baš sam se radovao tome. Jedva sam čekao da vidim reakcije srpske publike i nadam se da će im se svideti. Teško je sada putovati. Voleo bih da se vratim i saznam još dosta toga o Srbiji. Vaša istorija je komplikovana, ali me fascinira, a ujedno uživam da upoznajem nove ljude".

foto: Profimedia

Tokom boravka u Beogradu početkom ove godine, Bojsi je imao priliku da proba sve srpske specijalitete, međutim priznaje da nije uživao u ispijanju rakije.

"Uh, rakija je za mene lično malo jaka. Ukus joj je divan i miris, i kako i od čega se pravi je fascinantno, ali mi je teško da popijem koju više. Možda je zapravo u tome problem, treba da je pijem više, pa mi neće biti toliko jaka", kroz šalu poručuje poznati glumac.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track