VERENIK DŽEJ LO SNIMIO NJENU ZADNJICU OD 27 MILIONA DOLARA! Latino diva ZAVRCKALA guzom pored bazena, a Aleks nije odoleo!
Foto: Profimedia

bomba

VERENIK DŽEJ LO SNIMIO NJENU ZADNJICU OD 27 MILIONA DOLARA! Latino diva ZAVRCKALA guzom pored bazena, a Aleks nije odoleo!

Pop kultura -

Latino diva Dženifer Lopez iako je nedavno zakoračila u šestu deceniju, njena zategnuta zadnjica od 27 miliona dolara i dalje je tema mnogih, a izgleda da i njen verenik Aleks Rodrigez i te kako uživa u pogledu na pevačicinu "pozadinu".

Naime, on je snimio Džej Lo dok se rasanjivala uz jutarnju kafu i muziku kraj bazena, a ritam ju je poneo pa je malo i pokazala svoje plesno umeće, u kojem je, kao što se zna, nenadmašiva.

foto: Instagram

Slavna Džej Lo bila je u crnim helankama i crnom topiću, što je i njena omiljena sportska kombinacija, pa je najčešće i možemo videti u takvim kompletima.

Kosu je neobavezno podigla u punđu, bila je nenašminkana - ali to i nije tako retko obzirom da se može pohvaliti jednim od najlepših i najnegovanijih lica, a njen partner sve je uredno zabeležio.

Iako snimak traje svega nekoliko sekundi, dovoljno je da uživamo u sasvim opuštenom izdanju Džej Lo.

"Uplovljavanje u vikend ovako... ", poručio je Aleks.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track