iskrena

NINA JANKOVIĆ SE RASPLAKALA U SCENIRANJU! Glumica otvoreno o TRUDNOĆI: Sina sam DOJILA na snimanju, dovodili su mi ga na set!

Pop kultura -

Glumica Nina Janković Dičić ovonedeljni je gost u emisiji "Sceniranje" koja se emituje na Kurir televiziji.

Ona je neko ko ne voli da priča o privatnom životu, ali je sada napravila izuzetak. Nina je otvoreno govorila o trudnoći, o pripremama za dolazak ćerke, te je priznala da su joj sina Vukašina dovodilina set snimanja filma kako bi ga podojila, s obzirom da se brzo nakon trudnoće vratila poslu.

foto: Kurir

"Počela sam da sređujem sobu, ali nadam se da ću pred kraj sve. Ne kupujem još uvek ništa, od Vukašina imam gomilu igračaka, neke su potpuno neutrelne Naravno, da ću joj kupovati igračkice i sve, ali je još uvek rano. Imala sam mučnine, bilo je strašno na početku", rekla je ona.

foto: Nemanja Nikolić

Na pitanje kako je njen sin Vukašin reagovao kada je saznao da će dobiti sestru, Nina odgovara:

"Ne znam koliko je svesan, ali govorio je da želi seku, što je malo i čudno za dečaka, jer oni uglavnom žele batu. Ispunila mu se želja. Priča da mama ima bebu u stomaku", priča Nina s osmehom, a potom je otkrila da njen suprug smišlja ime za nasldnicu.

"Ima predloge, ali to on kad bude želeo neka kaže. Puštam ga, jer sam ja odabrala ime za Vukašana".

foto: Kurir

Jankovićka je otkrila da je sina Vukašina nekoliko puta dojila na setu, ali da se nije često odvajala od sina.

"Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća sam imala samo dva puta da sam ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri", priča glumica.

foto: Kurir

Kao gost iznenađenja u emisiji se pojavio Ninin učitelj iz osnovne škole, koji je istakao da je ponosan na nju. Zbog njegovih reči glumica se rasplakala.

"Divno. Učitelj je otkrio moj talenat za recitovanje. Sa njim sam prvo krenula na takmičenja", kroz suze je rekla Nina, pa zamolila voditeljku za kratku pauzu kako bi se smirila.

U razgovoru sa voditeljkom prisetila se i detinjstva. Priznala je da je bila jako nemirna i buntovnica, pa je tako jednom prilikom visila i na šiljku od ograde.

"Od tog događaja imam i ožiljak. Svi misle da je opekotina, ali nije. Imala sam 12 kopči, baš sam bila nemirna. Bolje i kao mala da sam bila buntovnik nego da me je ludilo uhvatilo sa 20 i kusur", uz osmeh se prisetila Nina.

foto: Kurir

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track