evo kakva je bila kao dete

"TATA, TATA, PRIČAĆEMO!" Otac Nine Janković OTKRIO šta mu je ćerka ZAMERALA u detinjstvu (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Lepa glumica Nina Janković sprema se da postane mama po drugi put, a njen tata Raduško Janković otkrio je kakva je Nina bila kao dete.

- Bila je posebna, ona ima starijeg brata, i mi sada očekujući da će biti mirnija od starijeg brata, ona je bila duplo nemirnija. Ali, kako je rasla bila je divna, puno poverenje je imala, nije imala nikakve tajne, bili smo mirni roditelji.

Talenat za glumu Nina je nasledila upravo od oca, koji je igrao u raznim predstavama:

- Bogami, video sam da ima materijala da može da se radi. Ja sam vodio i dramsku radionicu, čiji je i ona bila član, i često mi je pravila probleme zbog ljubomore, trebalo mi je vremena da joj objasnim da iako sam joj ja tata, mjoram da budem dobar i prema drugoj deci.

- Posle školske predstave, u srednjoj školi bilo je takmičenje, oni su spremali predstavu "Omer i Merima". To je toliko dobra predstava bila da su svi plakali - priča ponosni otac, koji je za lepu glumicu imao i posebnu poruku:

-Nina, ostani Nina! Želim ti da ćerku voliš kao što voliš sina i kao što tebe voli tvoj tata.

Ganuta Nina nije skidala osmeh sa lica, a imala je ocu da poruči samo jedno: -Tata, tata, pričaćemo! - vidno raspoložena je izjavila.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track