BAĆA IZ JUŽNOG VETRA POSTAO OTAC: Stigao mu najlepši novogodišnji poklon, glumac napravio SLAVLJE samo za najbliže zbog KORONE
Foto: Printscreen/Kurir televizija

stigla prinova

BAĆA IZ JUŽNOG VETRA POSTAO OTAC: Stigao mu najlepši novogodišnji poklon, glumac napravio SLAVLJE samo za najbliže zbog KORONE

Pop kultura -

Miodrag Radonjić i njegova izabranica Milica Mikić dobili su sina, a same pripreme za dolazak naslednika trajale su danima.

Glumac Miodrag Radonjić i Milica Mikić postali su roditelji, a odmah je usledilo slavlje u porodičnom domu.

- Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mere zaštite ponajviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najlepši novogodišnji poklon - otkriva izvor.

Inače, glumac koji se proslavio ulogom u filmu “Južni vetar” u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom je ispričao da sa Milicom planira brak, kao i da želi da mu ona podari više naslednika.

foto: Printscreen/Kurir televizija

- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba – rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva, a potom objasnio da su venčanje morali da otkažu zbog pandemije korone:

- Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece – saopštio je on.

Kada je u javnost isplivalo da je Milica u blagosnovenom stanju nije krio sreću.

Inače, Milica je po zanimanju psiholog, što je Miodrag jednom prilikom otkrio.

- Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče - rekao je glumac svojevremeno.

foto: Printscreen/Kurir televizija

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track