DRUGAČIJA

KRISI JE IMALA BOJU KOSE KOJOJ SU SE ŽENE DIVILE, A USLEDILA OGROMNA PROMENA: Manekenka se pojavila ofarbana u LJUBIČASTO! VIDEO

Pop kultura -

Krisi Tigen, slavna manekenka nedavno se na društvenim mrežama pohvalila novom, neobičnom bojom kose u upečatljivoj ljubičastoj nijansi što je izazvalo podeljene reakcije njenih brojnih obožavatelja.

Slavna manekenka često na društvenim mrežama deli svoju svakodnevicu, a mnoge je iznenadila neočekivanom transformacijom.

Krisi je svoju dugu i bujnu kosu posvetljenu pramenovima zamijenila za "pankerski" izgled. Ipak, manekenka je otkrila da je u pitanju perika.

Iako se nekim obožavateljima svidela i sa drastičnom promenom, drugi su pak odahnuli jer je Krisin zaštitni znak upravo ta nežna smeđa nijansa sa ženstvenim pramenovima koji joj sjajno pristaju.

Krisi Tigen
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Krisi i Džon Ledžend su nedavno preživeli gubitak nerođenog deteta kom su već bili dali ime Džek. O ovom najbolnijem trenutku s kojim su se morali suočiti progovorila je javno, putem svog Instagram profila.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track