STEFAN KARAĐORĐEVIĆ PRIPADA SVOM NARODU: Prinčevski par Danica i Filip otkrili detalje odrastanja sina u Beogradu!
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORENO

STEFAN KARAĐORĐEVIĆ PRIPADA SVOM NARODU: Prinčevski par Danica i Filip otkrili detalje odrastanja sina u Beogradu!

Pop kultura -

Prinčevski par - Danica i Filip Karađorđević, pre sedam meseci su doneli odluku da život u Londonu zamene Beogradom.

Njihov trogodišnji sin Stefan odrasta u srpskoj prestonici.

"Trudimo se da pravilno usmeravamo Stefanove potrebe i narav. Stefan je naslednik dinastije o kojoj će najviše učiti od svojih roditelja i iz istorijskih knjiga i zapisa. I u tom kontekstu on pripada svom narodu, koji ga uveliko prepoznaje. Ljudi žele da ga vide, da ostvare kontakt sa njim i sa svim onim što on simbolizuje", ispričao je princ i dodao:

"Stefan je prvi Karađorđević koji je nakon 90 godina rođen u Srbiji, u Beogradu. Njegovo rođenje oglasila su zvona Hrama Svetog Save i manastira Žiča. To su značajne stvari za jednog tako malog dečaka, koji sve više postaje svestan te pažnje i interesovanja koje privlači."

"Stefan je u veoma energičnom dobu, radostan je i radoznao, otvoren i karakteran, i mi se trudimo da mu dajemo vetar u leđa za sve njegove nove izazove i želje", dodala je princeza.

"Filip ima dva brata i dve sestre a ja sam jedinica. Oboje verujemo da ćemo jednog dana imati veliku porodicu, ali danas su naše vreme, ljubav i pažnja usmereni samo na našeg sina Stefana", kaže Danica.

Kurir.rs/K.Đ/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track