SEKS I GRAD NEKAD I SAD: Keri dizajnira cipele, Šarlot se borila sa alkoholizmom, Miranda ušla u politiku!
Foto: Profimedia

gde su i šta su radile

SEKS I GRAD NEKAD I SAD: Keri dizajnira cipele, Šarlot se borila sa alkoholizmom, Miranda ušla u politiku!

Pop kultura -

Serija "Seks i grad" premijerno je bila emitovana 1998. i već s prvom epizodom postigla je svetski uspeh. Popularnost priče o životima četiri Njujorčanke i danas traje, pa je fanove oduševila vest da će se snimati 10 novih epizoda. Ali bez Samante, jer je Kim Katral odbila da se pojavi.

Seks i grad, Zverka
foto: Profimedia

Svetski mediji istražili su gde se nalaze junaci ove hit serije i šta su radili otkako je prestala sa emitovanjem.

Keri Bredšou (Sara Džesika Parker)

Glumi i dizajnira cipele

Sara Džesika Parker (56) ogromnu popularnost je stekla kao Keri Bredšo. Karijeru je uspešno nastavila na filmu. Sa mužem Metjuom Broderikom ima sina Džejmsa (18) i jedanaestogodišnje bliznakinje Marion Loret i Tabiti Hodž, koje je rodila surogat majka. Unicefov je predstavnik za glumu. Za film "Dobro došla u familiju" nominovana je za Zlatni globus. Romantična komedija "Nameštaljka", u kojoj je glumila s Metjuom Mekonahijem iz 2006. godine, ostvarila je zaradu od 24 miliona dolara tokom prvog vikenda prikazivanja. Tokom 2012. i 2013. igrala je urednicu Voga Izabel Rajt u planetarno popularnoj seriji "Gli". Producirala je seriju "Razvod". Pored glume, bavi se i dizajnom cipela i ima svoj brend.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Miranda (Sintija Nikson)

Uživa u vezi sa ženom

Sintija Nikson (54), koja u seriji glumi advokaticu Mirandu, oprobala se u politici. Kandidovala se za guvernerku savezne države Njujork, ali je izgubila. Uživa u ljubavi sa izabranicom Kristin Marioni, sa kojom ima sina Maksa. Taj njen potez je svojevremeno izazvao skandal jer je zbog nje ostavila svog supruga, sa kojim ima dvoje dece. Pre određenog vremena izborila se i sa rakom dojke.

Sintija Nikson
foto: Profimedia

Šarlot (Kristin Dejvis)

Pobedila alkoholizam

Kristin Dejvis (55), iliti Šarlot, najkonzervativniji je lik u seriji, a ujedno i najoptimističnija. Pojavila se u nekoliko filmova nakon "Seksa i grada", uključujući i hit komediju "A kad brak nije lak" 2009. Borila se za zavisnošću od alkoholizma. Samohrana je majka, pre tri godine usvojila je dečaka, sedam godina nakon usvajanja devojčice Džeme Rouz, oboje afroameričkog porekla.

Profimedija, Kristin Dejvis

Samanta (Kim Katral)

Dotukla je smrt brata

Kim Katral (64) igrala je neobuzdanu "gutačicu" muškaraca Samantu Džouns, opsednutu lepotom i željom da što duže zadrži mladalački izgled. Ona se jedina od originalne četvorke neće pojaviti u nastavku serije zbog sukoba sa Sarom Džesikom Parker.

- Ne znam u čemu je njen problem i nikada mi neće biti jasno. Znači, "Seks i grad" je mrtav i to je verovatno najbolje za sve - izjavila je za američke medije glumica, čiji je mlađi brat pronađen mrtav 2018, što ju je dotuklo.

Kim Katral, kupaći kostim
foto: Profimedia

Zverka (Kris Not)

Snimao seriju u Beogradu

Kris Not (66) najpoznatiji je po ulozi Kerinog ljubavnika Zverke.

Kris Not
foto: Profimedia

Spekuliše se da se neće pojaviti u nastavku serije, jer je po scenariju njegov lik mrtav. Snimao je još nekoliko filmova u karijeri, ali su oni prošli nezapaženo. Zanimljivo je da je Kris posetio Beograd 2011. godine zbog snimanja serije "Titanik: Krv i čelik". Tom prilikom prošetao je Knez Mihailovom ulicom, ali je odbio fotografisanje sa fanovima koji su ga prepoznali.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Aleksandar Panić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track