Idealan pomoćnik nakon praznika – hranljivi obroci i okrepljujući vitaminski napici uz Gorenje Nutri Power blender
Foto: Promo

Idealan pomoćnik nakon praznika – hranljivi obroci i okrepljujući vitaminski napici uz Gorenje Nutri Power blender

Zabava -

Zimski praznični dani imaju svoje čari ali ujedno treba imati u vidu i da, pored novonastale situacije u svetu, zima sa sobom nosi i sezonu virusa i gripa. Da biste preduzeli prave korake da ostanete zdravi, pravi mali kuhinjski saborac u pripremanju hrane može biti Gorenje blender! Pored zdravih obroka, Gorenje Nutri Power blender se može koristiti i za pravljenje pravih porodičnih poslastica, te čak i dezerti mogu biti okrepljujući vitaminski napici.

Od smutija, preko mesa i povrća do supe, bilo da je slatko ili slano - moćna snaga omogućiće blendiranje krupnog povrća ili pripremu finog napitka. Nož od nerđajućeg čelika sa šest sečiva, izrađen na inovativan način, pretvoriće sve sastojke u glatku masu, konstantno ih potiskujući ka sečivima. Specijalni oblik obezbediće precizno i fino sečenje pri bilo kojoj brzini, a pritiskom na samo jedno dugme možete povećati ili smanjiti broj obrtaja koji dostiže čak 20.000 u samo jednoj minuti! U samo nekoliko trenutaka moći ćete da spremite lagani doručak bez gubljenja hranljivih materija! Dani posle praznika su pravi trenutak da slavsku i novogodišnju trpezu zamenite nešto laganijom i osvežavajućom varijantom.

Ali, uz Gorenje obeležavanje važnih datuma još nije završeno!

Za svoj jubilarni rođendan, Gorenje nagrađuje korisnike – sve što treba je da na Gorenje fejsbuk stranici podelite u komentaru fotografiju sa slavlja koje se odigralo u vašem domu i imaćete priliku da osvojite jednu od čak 70 nagrada. Nagradni konkurs traje sve do 31. januara, a po 10 dobitnika proglašavamo svakog narednog utorka. Tu je i nagrada iznenađenja, kojom ćemo simbolično obeležavamo ulazak u Novu godinu i 71. godinu postojanja kompanije.

Za više informacija posetite Gorenje fejsbuk stranicu, a Gorenje blender i veliki broj malih kućnih aparata očekuje vas po specijalnim cenama.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track