OVO JE DAČIĆEVA SESTRA KOJA JE UMALO STRADALA U POŽARU: Glumica TRUDNA U 48, igrala je u PORODIČNOM BLAGU i izgleda drugačije
Foto: Pritnscreen

ruši barijere

OVO JE DAČIĆEVA SESTRA KOJA JE UMALO STRADALA U POŽARU: Glumica TRUDNA U 48, igrala je u PORODIČNOM BLAGU i izgleda drugačije

Pop kultura -

Požar koji je u ponedeljak uveče buknuo u zgradi na Zvezdari u Beogradu, iz koje su evakuisane i majka i trudna sestra Ivice Dačića, Emica Dačić, buknuo je kad se u jednom stanu zapalio tiganj.

Emica je u drugom stanju u 48. godini, te je svojim primerom srušila sve predrasude o kasnim trudnoćama. Inače, ona nije jedina glumica koja je zatrudnela u zrelim godinama. Glumica Ljiljana Jakšić zatrudnela je u 52. godini pomoću zvantelesne oplodnje.

Emica Dačić
foto: Pirtnscreen

Podsetimo, Emica je javnosti najpoznatija po ulozi Zorice, sekretarice sudije Ljubomira Starčevića Risa, kog je tumačio glumac Branislav Lečić u kultnoj seriji "Porodično blago", a kasnije i u filmu "Tajna porodičnog blaga". Međutim, ona se od tada dosta promenila, te malo ko bi je poznao.

Emica Dačić
foto: Pritnscreen

Takođe, Emica se potom pojavila i u filmu "Belo odelo", kao i u narednoj Pavićevoj seriji "Stižu dolari", ali samo u dve epizode. Minijaturna pojavljivanja je zabeležila i u serijama "Jelena" i "Miris kiše na Balkanu", a pamti je i pozorišna publika.

Glumom je prestala da se bavi 2011, kad se zaposlila u jednoj kompaniji. Emica je završila čak dva fakulteta - Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

Emica Dačić, Ivica Dačić, Sestra
foto: Printskrin Youtube

- Odrastao sam skromno, i sa 15 godina se odvojio od kuće - prisetio se Dačić u jednom intervjuu detinjstva i sestre.

- Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Emicu su, uprkos ulogama, uvek gledali kao moju sestru.

Usijanje, Ivica Dačić
foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track