BRED PIT ČEKAO JE 9 MESECI DA IMA ODNOSE SA DŽENIFER ANISTON! Pošlo joj za rukom ono što nije nijednoj DEVOJCI slavnog glumca!
Foto: Profimedia

njoj je to uspelo

BRED PIT ČEKAO JE 9 MESECI DA IMA ODNOSE SA DŽENIFER ANISTON! Pošlo joj za rukom ono što nije nijednoj DEVOJCI slavnog glumca!

Pop kultura -

Glumica Dženifer Aniston i Bred Pit počeli su da se viđaju 1998. godine, nakon što su im njihovi agenti dogovorili sastanak. Odmah su postali novi zlatni par Holivuda, a nakon pet meseci bajkovite romanse "pala" je veridba, da bi venčanje usledilo u julu 2000. Međutim, pet godina kasnije, njihov razvod šokirao je svet slavnih i brojne fanove.

Dženifer Aniston
foto: Pritnscreen/Twitter

Kako piše britanski tabloid “Daily Star”, omiljena holivudska glumica i zvezda hit TV serije “Prijatelji”, naterala je svog muškarca na dugih devet meseci apstinencije, što bi značilo da su se verili pre nego što su konzumirali vezu.

“Dženifer se navodno bojala da će im seks pokvariti odnos i zato nije htela da žuri. Tad je to smatrala najmudrijom odlukom koju je mogla da donese. Zamislite da Bredu Pitu kažete kako mora da čeka na seks”, ispričao je svojevremeno izvor blizak bivšim supružnicima za “The Mirror”.

Strani mediji takođe pišu kako je glumački par napokon završio u krevetu tokom romantičnog vikenda u Akapulku u Meksiku, na Dan zaljubljenih 1999, samo pet meseci pre venčanja.

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track