MELANIJA JE NJEGOV OSLONAC I PODRŠKA: Bivša savetnica otkrila kako stoje stvari u braku Donalda Trampa!
Foto: Profimedia

iskrena ljubav

MELANIJA JE NJEGOV OSLONAC I PODRŠKA: Bivša savetnica otkrila kako stoje stvari u braku Donalda Trampa!

Pop kultura -

Priče o braku Donalda i Melanije Tramp su počele da kruže još od njihovog venčanja. Svađali su ih, razvodili, nazivali njihov brak farsičnim , Melanuju optuživali da je sponzoruša i da organski ne može da podnese muža, da je Donald neveran i tako u nedogled.

Kako britanski mediji navode, to nije tačno. Tako kaže Stefani Vinston Volkof koja je iznela nove detalje o odnosima bračnog para. Ona je inače Melanijina bivša savetnica i prijateljica.

Kako navodi Stefani, Melanija je bila prva osoba koju bi Donald pozvao telefonom posle nekog skupa, a ona ga je hrabrila i davala mu komplimente kako je divan i sjajan. To je trebalo da pojača njegov ego i ohrabri ga. Oni na taj način iskazuju naklonost.

Donald Tramp, Džo Bajden
foto: EPA / STEFANI REYNOLDS/ POOL

- Bez obzira gde, zvao je prvo Melaniju i zatim bi je pitao kakav je bio, uz obavezno ''dušo'' kao da traži njeno odobravanje, a ona bi mu iskreno odgovorila, ali se trudila i da da ga ohrabri - rekla je Stefani, koja je nakon napuštanja Bele kuće objavila knjigu "Melanija i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom" u kojoj je iznela neke intimne detalje Donalda i lepe Slovenke, kako navodi britanski portal.

Možda Melanija nikada ne govori o braku sa Trampom, ali da su priče o razvodu daleko od istine i da među njima vlada prava ljubav. Stefani kaže da na snimcima gde se vidi kako Melanija sklanja Donaldove ruke kao da ne želi da je dodirne i da želi se udalji od Donalda uopšte nisu realna slika njihovog braka već samo tzv. mazanje očiju - da se pažnja preusmeri na nešto nebitno.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

- Kada uhvatite njihove poglede i kako gledaju jedno drugo i prepoznate flert i zavođenje, to govori više od bilo čega - rekla je Stefani.

Dodala je i to da je Melanija godinama imala kontrolu nad svojim imidžom i stavarala bajkovitu priču da bi ostala enigmatična i nedokučiva.

- Smatrala sam da je moja dužnost da prestanem sa zaštitom i kažem pravu istinu o prvoj dami koja je najtajanstvenija na svetu - rekla je.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track