SALMA HAJEK PRIZNALA KAKO JOJ JE BILO DOK JE SNIMALA PRVU EKSPLICITNU SCENU: Ridala sam, nisam mogla da prestanem da plačem!
Foto: Profimedia

kakvo iskustvo

SALMA HAJEK PRIZNALA KAKO JOJ JE BILO DOK JE SNIMALA PRVU EKSPLICITNU SCENU: Ridala sam, nisam mogla da prestanem da plačem!

Pop kultura -

Salma Hajek je nedavno pričala o snimanju svoje prve scene seksa u podkastu kod svog kolege Deksa Šeparda i objasnila zašto nije mogla da prestane da plače.

Glumica (55) je snimala ljubavnu, vruću scenu sa Antonijem Banderasom u filmu Desperado iz 1995. godine. Nije bila svesna da u filmu koji režira Robert Rodrigez, postoji ta scena sve do početka produkcije.

- Kada je trebalo da krenemo sa snimanjem, počela sam da plačem - rekla je. Shvativši da se od nje očekivalo da snimi seksualnu scenu, rekla je da to može da uradi samo na zatvorenom setu prenosi američki portal.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Na setu sa njom tad su bili samo Banderas, Rodrigez i Elizabet Avelan - Rodrigezova supruga i producentkinja koju Hajek naziva najboljom drugaricom. Njima je rekla da nije sigurna da li može da snimi tu scenu i da se boji.

Hajek je takođe rekla da je bila prestrašena Banderasom jer je bio "vrlo slobodan", iako je dodala da je bio "neverovatan" i "apsolutni gospodin".

Salma Hajek
foto: Profimedia

- Plašilo me da to za njega nije bilo ništa - kazala je.

- Počela sam da plačem, a on mi je rekao da se zbog toga oseća užasno... Bilo mi je jako neprijatno zbog plakanja -

Otkrila je i kako joj je bilo veoma neprijatno jer je razmišljala o tome šta će njen otac i brat pomisliti kad budu videli tu scenu. Na kraju, rekla je da ih je izvela iz bioskopa tokom te scene, ali i da je dugo nakon filma imala traume sa kojima je naučila da se nosi postepeno, sa vremenom.

Salma Hajek
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Huffpost)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track