RAZMIŠLJALA SAM DA SPAVAM U STUDIJU, JA SAM OZBILJNO NESOCIJALAN ČOVEK! Anita Mančić otkrila zašto sebe nikad ne gleda u SERIJAMA!
Foto: Marina Lopičić

iskrena

RAZMIŠLJALA SAM DA SPAVAM U STUDIJU, JA SAM OZBILJNO NESOCIJALAN ČOVEK! Anita Mančić otkrila zašto sebe nikad ne gleda u SERIJAMA!

Pop kultura -

Glumica Anita Mančić, koja je trenutno u žiži interesovanja zbog uloge Ruže u popularnoj seriji "Tajna vinove loze", otkrila je da ovu seriju ne gleda, jer nema običaj da gleda sebe na televiziji.

- Moram da vam priznam da nisam videla seriju, ja ne gledam sebe. Mora da prođe dosta vremena da bih pogledala seriju ili film u kojem glumim. Ono što je divno je da smo toliko vremena svi provodili zajedno da smo se zaista zavoleli i postali prava porodica. I dalje smo u kontaktu. Snimali smo usred korone i snimanja su bila duga i naporna. Toliko duga da sam razmišljala da nosim pidžamu sa sobom i da spavam u studiju jer sam gubila dosta vremena u putu od kuće do seta. Ruža koju igram je žena koja nema svoj život, već je njen život - otkrila je Anita.

Glumica je otkrila i da je po prirodi povučena, i da ako bismo zamislili prostoriju sa mnogo ljudi, ona bi bila ta koja bi stajala u ćošku.

- Ja sam ozbiljno nesocijalan čovek, tako sam se rodila. I moj put je duži i teži ali mislim da je jedini pravi. O tome sam razgovarala davno i sa Petrom Kraljem. Kazao mi je da kratko ali slatko deluje primamljivije, ali da je jedino trajanje vredno - iskrena je Anita.

Otkako je glumila u seriji "Zaboravljeni" do danas posvećena je deci i mladim ljudima na margini, bilo da je reč o deci iz vaspitno-popravnog doma u kojem su snimali seriju, bilo u okviru svog projekta "Njihov svet" u kojem radi sa mališanima koja pate od Daunovog sindroma i poteškoća u razvoju.

- Mislim da bi ovaj svet bio mnogo lepši kada bi svako od nas svakog dana uradio malo. Pozvao nekoga telefonom i pitao: "Kako si? Da li ti nešto treba, mogu li danas da ti nešto donesem?". Kada bismo se svakog dana nekome osmehnuli, nekoga zagrlili – kazala je Anita na K1 u emisiji „Kec na jedanaest“.

Anita Mančić
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track