SAMO JA SAM SMEO DA GA ZOVEM GUZA, ZATEČEN SAM: Petar Božović potresen zbog smrti Borisa Komnenića, bili su NAJBOLJI PRIJATELJI
Foto: Marina Lopičić, Luka Šarac

oproštaj

SAMO JA SAM SMEO DA GA ZOVEM GUZA, ZATEČEN SAM: Petar Božović potresen zbog smrti Borisa Komnenića, bili su NAJBOLJI PRIJATELJI

Pop kultura -

Glumac Petar Božović bio je jedan od najboljih prijatelja pokojnog Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini, posle teške bolesti.

On je istakao da je Komnenić bio njegov omiljeni glumac, te je otkrio da je veoma potresen otkako je saznao da za tužnu vest.

- Boris je uvek bio moj omiljeni glumac. Sjajan, izvanredan, poseban kao čovek. Čovek sa velikim osećajem za humor, a opet odlično je znao da donese dramu. Bio sam zatečen, nisam mogao da verujem kada sam čuo da nas je napustio. Veliki gubitak. Ode još jedan izvanredan i veoma drag čovek - kaže Petar i dodaje:

Boris Komnenic
foto: Dragana Udovičić

- Ja sam njega uvek smatrao našim Žerarom Depardjeom, od kada se pojavio kao mlad u našim vodama. Nikada nije prestajao da bude zanimljiv, uvek spreman za akciju.

Na konstataciju da je samo njemu Boris dozvoljavao da ga zove nadimkom Guza, po liku koji je tumačio u seriji "Bolji život", Petar kaže:

- Tačno, nikome drugom nije dozvoljavao. Ali o tome ćemo neki drugi put da pričamo.

Petar Božović
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/I.B/Blic

BONUS VIDEO:

01:47

PETAR BOŽOVIĆ DOBITNIK DOBRIČINOG PRSTENA: Teret je veliki, ne bih se svađao ni sa Frojdom ni sa Jungom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track