LOME SE KOPLJA OKO MEGAN MARKL, JEDNI JE NAPADAJU, DRUGI BRANE: Ceo svet čeka njen intervju, kolege joj pružile podršku
Foto: Profimedia

u susret intervjuu

LOME SE KOPLJA OKO MEGAN MARKL, JEDNI JE NAPADAJU, DRUGI BRANE: Ceo svet čeka njen intervju, kolege joj pružile podršku

Pop kultura -

Dugo očekivani intervju sa Megan Markl i princom Harijem biće emitovan večeras. Unazad nekoliko dana u javnost izlaze razne informacije, od toga da su Megan i Hari maltertirali zaposlene u Kengsintonskoj palati i da je atmosfera oko njih toksična do optužbi da je Megan licemerna jer nosila minđuše koje joj je poklonio izvesni oligarh odgovoran za smrt novinara.

Ima i onih koji brane Megan, a jedna od njih je i bivša manekenka Krisi Tigen, inače supruga pevača Džona Ledženda.

- Ovo sr**e sa Megan Markl mi je previše lično. Ovi ljudi neće prestati dok ona ne pobaci. Je**no prestanite - napisala je Krisi na Tviteru. Ovo je drugi put da Tigen staje u obranu Megan Markl. Prvi put je to učinila u decembru prošle godine, nedugo nakon što su ona i suprug Džon Ledžend izgubili bebu zbog spontanog pobačaja. Tad je branila Meganin tekst u Njujork Tajmsu u kom je bivša vojvotkinja opisala svoj spontani pobačaj za koji javnost do tog trenutka nije znala.

Podršku joj je dao i bivši kolega iz serije "Odela", Patrik Adams (39). Kanađanin je na Tviteru opisao postupke monarhije kao "toksične, arhaične i besramne" i tako podržao Megan.

- Megan Markl i ja smo proveli zajedno dobar deo decenije radeći zajedno na seriji "Odela". Od prvog dana bila je entuzijastična, draga, spremna na saradnju, darežljiva, radosna i podržavala je sve u našoj televizijskoj porodici. Ona je ostala ista ta osoba i koleginica kako su slava, prestiž i moć dolazili. Oduvek je bila moćna žena sa dubokim smislom za moralnost i žestoku radnu etiku i nikada je nije bilo strah da kaže i da se njeno mišljenje čuje, da bi odbranila ono u šta veruje od srca. Kao i ostatak sveta, gledao sam je sa divljenjem kako se snalazi poslednjih nekoliko godina. Zaljubila se, preselila se u novu zemlju, postala zvučno ime u poznatoj porodicu koju zna ceo svet i gde je započela težak posao pronalaska sopstvenog mesta u porodičnoj dinamici koje se najbolje može opisati kao komplikovana, a najgore kao arhaična i toksična - oštro je napisao Patrik. On je dalje nastavio o pričama koje plasiraju za Megan da je siledžija i da su takvi navodi "besramni".

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

ISPLIVALI DO SADA NEVIĐENI SNIMCI LUNE ĐOGANI: Danas je zanosna trudnica, a tada je đuskala s mikrofonom u ruci ispred TV-a!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track