BRITANCI POBESNELI POSLE INTERVJUA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: Uzmite im TITULE, ovo je veliko nepoštovanje i prava IZDAJA!
Foto: Profimedia

nastao haos na mrežama

BRITANCI POBESNELI POSLE INTERVJUA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: Uzmite im TITULE, ovo je veliko nepoštovanje i prava IZDAJA!

Pop kultura -

Intervju koji je ceo svet čekao se završio i niko nije ostao ravnodušan posle svega što su rekli princ Hari i Megan Markl. Dosta Britanaca je ljuto, čak toliko da traže da im se ukinu titule jer smatraju da su Megan i Hari pokazali veliko nepoštovanje prema kraljici Elizabeti.

Oglasio se i britanski voditelj Pirs Morgan kome je slavni par često bio meta kritika i imao je dosta toga da kaže.

- Ovaj intervju je sramna izdaja kraljice i kraljevske porodice. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Megan Markl, ali da joj Hari dopušta da ovako govori o njegovoj porodici i monarhiji je sramota - glasio je njegov tvit, ali se tu nije zaustavio.

- Heri želi da Amerika i ostatak sveta mrze njegovu porodicu i monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore pre nego što počnu s mržnjom - napisao je u novoj objavi.

Nastavio je dalje sa tvitovima.

- Da razjasnimo: princ Hari i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Filip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je za prezir - napisao je voditelj.

Mnogi drugi Britanci su imali šta da kažu na ovu temu.

- Da li je Megan upravo nazvala kraljevsku porodicu rasistima? Ona se baš trudi da prouzrokuje probleme ovim intervjuom, ali radi se o Harijevoj porodici. Lično, mislim da bi Megan i Hariju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim -

- Nadam se da će kraljica uzeti Megan i Hariju sve titule koje im je dala pre tri godine -

- Megan i Hari su uvreda za ovu zemlju, njeno veličanstvo treba da im oduzme titule -

- Kakva ku**a. Nadam se da će ona i Hari izgubiti titule. Ona ne zna da se ponaša i ne zaslužuje da ima veze sa kraljevskom porodicom. Meganina polusestra je imala pravo -

Megan Markl, Princeza Dijana
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

01:55

VELIKI PRITISAK NA PSIHU U VREME KORONE: Najugroženije višečlane porodice, anksioznost i depresija u porastu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track