ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru VIDEO
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

IZNENAĐENJE

ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru VIDEO

Pop kultura -

Biljana Čekić koja je igrala naslovnu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" danas je bila u poseti Beogradu, a priželjkivala je susret sa glumcem Milošem Bikovićem. Biković je bio sprečen da se upozna sa devojčicom, ali joj je poslao video poruku koju je Čekićeva podelila na svom Instagram nalogu.

Milos Bikovic
foto: Printscreen/Instagram

- Draga koleginice Bljana, želeo bih da te ovim putem pozdravim i da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo zato što nisam u Beogradu, i nadam se da ćemo se uskoro upoznati i videti i sresti - rekao je Miloš, a zatim dodao:

- Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar, nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe - poručio joj je Biković.

Biljana je postavila ovaj video na svoj Instagram nalog uz šta je napisala:

- Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život... Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem.

Biljana Ćekić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track