BAŠ SAM SREĆAN ČOVEK: Đuričić je bio PONOSAN što će ga unuci NASLEDITI, najviše je voleo da provodi vreme sa njima (FOTO)
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

porodica pre svega

BAŠ SAM SREĆAN ČOVEK: Đuričić je bio PONOSAN što će ga unuci NASLEDITI, najviše je voleo da provodi vreme sa njima (FOTO)

Pop kultura -

Dragoljub Đuričić, rok muzičar, bio je poznat po tome što je svirao bubnjeve u svojim solo muzičkim projektima, ali i sa raznim rok grupama i solistima u bivšoj Jugoslaviji. Bio je član “YU grupe”, sastava “Leb i sol” i “Kerbera”, te prateće grupe Zdravka Čolića, Nikole Čuturila i Đorđa Balaševića. Dobitnik je brojnih pozorišnih i muzičkih nagrada za svoje dugogodišnje umetničko stvaralaštvo.

Za čuvenog bubnjara, porodica je bila najveća radost, a o unucima je govorio s velikim ponosom.

Tako je letos podelio fotografiju uz koju je napisao da je veoma srećan čovek, jer su unuci nasledili talenat i interesovanje za muziku.

Dragoljub Djuricic, unuci
foto: Printscreen/Instagram

- Na drugom kraju sveta, Adelaid, Australija, sinovi mog starijeg sina Milana, Oliver (gitara) i Robert (bubnjevi), uvežbavaju repertoar za svoje prve koncerte. U nedostatku muzičara, majka Anna se morala dohvatiti bas gitare. Kako je to divno, retkost... Baš sam ja srećan čovek što su divna familija - napisao je Dragoljub u avgustu 2020.

instagram, Dragoljub Djuricic, unuci
foto: Printscreen/Instagram

Ponosio se što unuci vole muziku.

"Danas je divan dan mom unuku Oliveru. Vrlo talentovan gitarista, živi u Adelaide, Australija. Trenutno sa bratom Robertom ima duet (svira kašike) očekujem njihov prodor na svetsku scenu.?! Australijanci često u roku bratski osvajaju svet.", napisao je Dragoljub pritom šaleći se zbog čuvenog benda AC/DC koji su karijeru započeli u upravo u Australiji.

Dragoljub Djuricic, unuci
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:42

SKINULI SU GA SA RESPIRATORA, UZIMAO JE HRANU, MISLILI SMO DA ĆE SE IZVUĆI: Gale Kerber slomljen zbog smrti Dragoljuba Đuričiča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track