AFERA KOJA JE UZDRMALA KRALJEVSKU PORODICU: Džejms Hjuit je bio ljubavnik LEDI DI, a svi kažu da je Hari ISTI ON! FOTO
Foto: Profimedia

bio je to veliki skandal

AFERA KOJA JE UZDRMALA KRALJEVSKU PORODICU: Džejms Hjuit je bio ljubavnik LEDI DI, a svi kažu da je Hari ISTI ON! FOTO

Pop kultura -

Kraljevska porodica privlači pažnju javnosti već godinama i inters za nju se samo povećava izz godine u godinu. Ako se u obrzir uzme i smrt princeze Dajane nije ni čudo što ovih dana se analizira sve vezano za nju kao i njene potomke. Ovog puta, britanski mediji su pisali o Džejmsub Hjuitu, nekadašnjem ljubavniku Ledi Di.

Džejms Hjuit, profesionalni džokej i poručnik, bio je ljubavnik princeze Dajane, što je ona i sama priznala u svom intervjuu iz 1995. godine. Bio je zgodan, naočit vojnik koji je očito osvojio srce princeze Dajane, a čak je njenim sinovima i čitao bajke pred spavanje.

Džejms sada
Džejms sadafoto: Profimedia

Danas Džejms ima 62 godine, a nedavno je uhvaćen prilikom kupovine u britanskom Exteru. Džejms danas živi povučenim životom, daleko od medijske pompe i skandala kraljevske porodice. Radi kao baštovan sa godišnjom platom od četiri hiljade funti, a živi sa majkom Širli koja ima 92 godine.

Džejms i Dajana bili su u vezi pet godina, za vreme njenog braka sa princom Čarlsom, a jedno vreme kružile su glasine i da je upravo on otac princa Harija - zbog riđe kose i pega. Široj javnosti ime Džejmsa Hjuita postalo je poznato 1991. godine, kada je Džejmsova bivša verenica otkrila da je sa njim raskinula veridbu jer je imao aferu sa Dajanom.

princ Hari
foto: Profimedia

Romansa princeze i Džejmsa počela je 1986. godine nakon što je bio angažovan da princezi drži privatne časove jahanja. Kvalifikacije su mu bile odlične jer je 17 godina proveo u kraljevskoj konjici i bio je jedan od zapovednika u Zalivskom ratu. On je 1994. godine otpušten iz službe zbog prepiske sa princezom od Velsa.

Džejms nekada
Džejms nekadafoto: Profimedia

"Da, obožavala sam ga. Bila sam zaljubljena u njega, ali na kraju sam ostala izneverena", izjavila je Dajana u svom kultnom intervjuu s Martinom Baširom. Džejms je napisao tri knjige o aferi sa Dajanom, a čak je učestvovao i u nekoliko rijalitija. U više navrata probao je i da proda ljubavna pisma koja mu je princeza slala, zbog čega ga je javnost optužila.

Devedesetih je, rekao je 2011. godine, bio na ivici da sebi oduzme život, a majka ga je spasila.

On je pre četiri godine imao moždani i srčani udar. Oporavio se, a ljubav danas traži na Tinderu i nada se srećnoj bajci.

Dzejms Hjuit
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

01:25

KRALJICA BAKŠIŠA OTKRILA ŠTA RADI TOKOM KORONE! Pevačica ne nastupa već GODINU dana - mikrofonu našla ZAMENU! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track